Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Pripreme za dolazak grupe Whitesnake završavaju

Britanske rock legende Whitesnake, praćene američkom supergrupom The Dead Daisies, nastupit će u subotu 21. studenog u K.C. Dražen Petrović. Pripreme za najveće strano gostovanje ove jeseni u Zagrebu u završnoj su fazi, a David Coverdale i njegovi glazbenici nisu imali nikakvih posebnih zahtjeva.

Whitesnake 2014

Želje koje se tiču hrane i pića su im izuzetno jednostavne i većinom nabavljivi u Zagrebu. Inzistiraju na zdravoj prehrani s dosta povrća i voća, a želja im je probati i domaći organski med. Osim Karlovačkog piva na rideru je i želja da probaju kvalitetna hrvatska crna i bijela vina. S obzirom da sa sobom donose dosta opreme koja će biti postavljena na pozornici dimenzija 18×12 metara traže 16 stage handsa i 2 vozača u vozilima ne starijima od dvije godine.

U garderobama Cibonine dvorane odsjest će oko 30-tak ljudi, a osim standardnih zahtjeva zatražili su da u jednoj garderobi bude televizija na kojom bi gledali aktualne sportske utakmice.

Vrata Drženovog doma otvorit će se u 19:00. Grupe The Dead Daisies svoj će nastup započeti u 20:25, a Whitesnake predvođeni Davidom Coverdalom na scenu stupaju u 21:30.

Svojevrsno zagrijavanje za koncert The Dead Daisies imat će u petak, 20. studenog u 17:00 kada će na Radiju 101 odsvirati poseban polusatan akustični set.

Službeni after party

Službeni after party koncerta će se održati u Vintage Industrial Baru. Ulaz je besplatan za sve koji imaju ulaznicu za koncert u Draženovom domu.

Više o tome pogledajte na Facebook stranici:  https://www.facebook.com/events/1637379183218068/

Ulaznice

U prodaji su ulaznice za parter po 199 kn, za tribinu po 220 kn, za fan pit po 240 kn te za VIP po 300 kn.

Kupiti se mogu na prodajnim mjestima Eventima te na www.eventim.hr.

Organizator koncerta je Avalon Production u suradnji s ITB-om.

 

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *