Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Rock zvuk pokorio metropolu

antena_zagrebMetropola i najatraktivniji zagrebački klub Green Gold Club i ove godine ugošćuju još jedno AntenaPlugged izdanje koje je započelo odličnim rock koncertom grupa Pavel i Psihomodo Pop.  Davor Gobac i Aljoša Šerić frontmeni spomenutih bandova brojnoj su publici, među kojima su naravno bile i zvijezde Antene Zagreb Barbara Kolar, Tamara Loos, Saša Lozar i brojni drugi, pružili dva sata vrhunske zabave, svirajući svoje najveće hitove u kojima su doista svi uživali.

Uz uvodni govor Tamare Loos, čast da otvori ovogodišnje AntenaPlugged izdanje pripala je grupi Pavel, koji su pred zagrebačkom publikom izveli hitove ‘Autentično osrednji’, ‘Zbog tebe’ i ‘Čuvaj me’. Nakon njih na stage je stigao karizmatični i uvijek nasmijani Davor Gobac i Psihomodo Pop.

Antena_

‘Donna’, aktualni singl ‘Ona ludo pati’, tek su neke od pjesama koje je ekipa predvođena Gobcem pripremila za koncert u sklopu AntenePlugged. Gobac i društvo iz Psihomodo Popa ni ovoga puta obožavatelje nisu razočarali originalnim scenskim nastupom u što se možete i sami uvjeriti u priloženoj fotogaleriji koju potpisuje Dario Njavro.

antena_1

U svakom slučaju prvi u nizu koncerata ovogodišnjeg izdanja AntenaPluggeda protekao je u vrhunskoj svirci i odličnoj zabavi. Drugi koncerat očekuje vas za dva tjedna, srijeda 18.02.2015., a imena izvođača još ćemo nakratko zadržati u tajnosti.

 Foto: Dario Njavro

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *