Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Lijepe i pametne

Natalija PricaNatalija Prica, Miss Universe Hrvatske 2011.godine diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu na kojem je u petak održana promocija novih diplomanata. Lijepa Natalija je pobjedom na izboru Miss Universe Hrvatske kao glavnu nagradu dobila i poslijediplomski studij na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta te već u siječnju kreće na nova predavanja.

Da nisu samo lijepe dokazuju i sve ostale pobjednice izbora Miss Universe Hrvatske koje su se osim u studentskim klupama dokazale i u poslovnom svijetu.

Na ZŠEM-u studira i prošlogodišnja Miss Universe Hrvatske Elizabeta Burg koja je upisala drugu godinu studija.

Elizabeta Burg

Aktualna misica Melita Fabečić nedavno se vratila iz Moskve sa svjetskog izbora. Kao i njezine dvije prethodnice kao glavnu nagradu na izboru dobila je studij na ZŠEM-u koji će započeti već slijedeće akademske godine.

Melita Fabecic, Miss Croatia 2013, poses in her evening gown at at Crocus City Hall, Moscow, Russia. She will spend the next few weeks touring, filming, rehearsing, and learning russian customs while she prepares to compete for the coveted Miss Universe Diamond Nexus Crown. Tune in to the NBC Telecast at 9:00 PM ET from Crocus City Hall in Moscow, Russia on November 9, 2013 to see who will win the title of Miss Universe 2013.?HO/Miss Universe Organization L.P., LLLP--LIGHT RETOUCHING--

Ivana Paris pobijedila je na izboru Miss Universe Hrvatske 2002.godine. Nakon mandata diplomirala je medije i kulturu društva na Sveučilištu u Dubrovniku ,a danas radi u jednoj stomatološkoj poliklinici u Rijeci. Krunu je predala 2003.godine Ivani Delač Đolo.

Ivana Paris

Ivani Delač Đolo ima diplomu Fakulteta za turistički i hotelski menadžment u Iki te svoju firmu za organizaciju događanja i promociju, a organizatorica je i modne manifestacije Riječke stepenice.

Ivana Delač

Lana Obad, misica iz 2010.godine diplomirala je financije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te radi za jednu veliku svjetsku revizijsku tvrtku.

Lana Obad

Renata Lovrinčević nakon pobjede na izboru Miss Universe Hrvatske  2000. godine vrlo brzo je diplomirala na Fakultetu za fizičku kulturu u Splitu. Trenutno radi kao manager za fitness u fitness centru u Splitu.

Renata Lovrinčević

Biljana Mančić pobijedila je 2006. godine, ima diplomu sa American Colege of Management and Technology u Dubrovniku te je osnovala vlastitu turističku agenciju u Trogiru.

Biljana Mančić

Ivana Gržetić je ovu prestižnu titulu ljepote  osvojila 1998.godine te je kao i Biljana također diplomirala na  American Colege of Management and Technology u Dubrovniku. Nakon manekenske karijere u Hong Kongu, Tajlandu i Japanu otvara svoju turističku agenciju u Dubrovniku.

Ivana Gržetić

Jelena Glišić (misica iz 2005.)  studira na Pravnom fakultetu u Zagrebu i radi na nacionalnoj televiziji kao voditeljica. S

Jelena Glišić

Sarah Ćosić (2009) prva je od naših predstavnica koja je ušla u top 15 na svjetskom izboru. Studira na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu te uz studij radi kao manekenka.

Sarah Ćosić

Maja Cecić-Vidoš (2001) sa suprugom profesionalnim rukometašem Renatom Sulićem ima poznati ugostiteljski objekt u Rijec

Maja Cecić Vidoš-Sulić

Marijana Rupčić (2004) studira na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a  uz studij radi u banci.

Marijana Rupčić

Snježana Lončarević (2008) koja uz posao priprema posljednje ispite na Fakultetu za management u turizmu u Iki

Snježana Lončarević

Jelena Maroš (2007) studira na Pravnom fakultetu u Splitu, nakon manekenske karijere udala se i očekuje svoju prvu bebu.

Jelena Maroš 2

Marijana Kužina (1999) živi u Zagrebu, radi kao vizažistica i vodi svoju agenciju za make-up.

Marijana Kužina

Kristina Čerina, prva je Miss Universe Hrvatske koja je to postala 1997. godine. Ona je pak diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Splitu, vodi miran obiteljski život i potpuno se povukla iz javnog života.

Kristina Čerina

 

Foto: PR Direkcija MUH

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *