Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Veliki mjesečni horoskop za Škorpione

Prosinac je zadnji mjesec u godini. Donosi nam preokrete i buran kraj godine. Pročitajte što vas sve očekuje.

ŠKORPION 24.10. – 22.11.

skorpionJupiter je uvijek najbolji prijatelj prazničnog perioda, gdjegod da se nalazio. U vašem slučaju, prisutan je na vrhu astrološke karte, u 10. polju karijere, a zvona se čuju sasvim jasno. Za neke to znači rad dokasna u uredu, ali sve može rezultirati uspjehom i poboljšanjem statusa nakon što ovaj srećonosac stupi u kontakt s Venerom, Merkurom i Suncem u vašem polju zarade (4., 12. i 14.). Uzbudljivi Uran udara na svoja zvona iz polja rada pa bi vam se džepovi mogli biti ispuniti gotovinom; u vrijeme Mladog Mjeseca (6.) trošit ćete na poklone za svoje voljene. Imajte na umu kako Jupiter kreće u retrogradni hod već 8., što može usporiti spomenute novčane nagrade.

Na drugoj strani, moćni Mars ulazi u znak Vodenjaka (4.) i potiče praznične aktivnosti u domu; posvećujete se ukrašavanju i uljepšavanju neposrednog okruženja. Možda u goste primate prijatelje ili članove obitelji (ili nekog gosta), no u vrijeme nezgodnih kontakata Marsa s Merkurom i Suncem (9. i 14.), nađite konstruktivan način za rješavanje obiteljskih frustracija te izbjegavajte otvorene sukobe.

Harmoničan odnos planeta u Jarcu vam omogućuje ugodne komunikacije (10., 16., 21.), ali istovremeno se vraća težak pritisak od strane Plutona i Urana (oko 15.). Ovo može opet donijeti već dugotrajne probleme na poslu i u domu, a prijete destabilizacijom vašeg zdravlja ili radnih napora. Posebno budite oprezni 20. i 21. te 24. i 25.; dom više sliči na bojno polje zbog rastućih napetosti, nego na sretno, praznično ognjište. Pod utjecajem Mladog Mjeseca (21.) imate priliku zamijeniti stres novim početkom u obiteljskim odnosima.

Srećom, nekoliko odličnih odnosa onih brzih planeta u Jarcu prema Neptunu (14., 20., 26.) podsjećaju vas da se najljepši pokloni nalaze u vašem srcu. Pomirenje, velikodušnost, mir, zaliječenje rana je ono što se najviše računa. Najvažnija dugoročna vijest je izlazak Saturna iz vašeg znaka i vaše zone identiteta (23.). Nakon ulaska u Strijelca, bit će vam drago što ste obavili svu potrebnu kupovinu početkom mjeseca, jer ćete odsad nadalje morati započeti sa štednjom, raditi više za svoj novac i disciplinirano se držati financijskog plana.

Druga strana Saturnovih ograničenja na osobnom nivou su, nadajmo se, rezultirala vašim sazrijevanjem, a vi osjećate otpuštanje lanaca karmičkog ropstva; budućnost može donijeti nadu, postignuća i svijetlo novo životno poglavlje.

LJUBAV Planeti u vašoj zoni komunikacije šalju harmonične vibracije prema Neptunu u polju ljubavi (14., 20. i 26.); šarmantno udvaranje će dodati strast u sva pitanja srca. Venera i Merkur (21. i 25.) daju poetsku snagu vašim riječima dok pjevate o miru i dobroti koja svima dira u dušu.

NOVAC I POSAO S Jupiterom u polju karijere, svi su vam motori u pogonu. Kad Venera, Merkur i Sunce dođu u divan odnos s velikim planetom  (4., 12. i 14.), pojačat ćete i izdatke jer ne vidite nikakve prepreke pred očima. Ipak, nakon ulaska Saturna u vaše polje prihoda (23.), stvari postaju jasnije, a prihodi će postati oskudniji. Držite se konzervativnog pristupa raspolaganju s novcem.

ZDRAVLJE Saturnova prisutnost u vašem znaku posljednje dvije i pol godine vam je donijela mnogobrojne životne lekcije, ali nakon njegova odlaska iz polja identiteta (23.), doći će do pravog preobražaja – u pozitivnom smislu. Činit će vam se da vam je netko skinuo okove s ruku i ispunio vas nadom i ljubavlju.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *