Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ivan Zak oduševio 20 000 obožavatelja

ivan_zak_arena_zg_1_foto_by_petar_glebov_igor_oban_hrvoje_jelavi_pixsellTjednima uoči nastupa u Areni Zagreb, koncert je najavljivao kao krunu svoje dosadašnje karijere.

Jedinstveni Ivan Zak obećanje je ispunio. Fanovima koji su ‘okupirali’ Arenu do posljednjeg mjesta, priuštio je nastup za pamćenje, a koncert je pretvorio u jedan od središnjih događaja mjeseca.

Pored prepune dvorane, Zaka su podržali i brojni kolege i prijatelji među kojima su bili i Toni Cetinski sa suprugom, Lidija Bačić, Ante Vrban, Miroslav Rus, Dušan Bačić, Branimir Mihaljević, Neno Ninčević, Antonija Šola, David Temelkov, Mejaši i brojni drugi.

Od uvodnih taktova i pjesme ‘Ilegala’, Ivan je raspjevao publiku, koja je satima prije koncerta s nestrpljenjem čekala početak. Zak je napravio pravi presjek svoje karijere, otpjevavši najveće hitove ‘Meni se s tobom’, ‘Sve si moje’, ‘Bolja od najbolje’, ‘Usne varane’, te aktualnu baladu ‘Da si tu’, ali i starije pjesme.

 Tri sata koncerta proletjela se u tren, a jedno je sigurno, o nastupu u Ivana Zaka u Areni Zagreb, pričat će se još danima.

Uz poznate na tribinima, Ivanu su glazbenu podrušku na pozornici pružile i kolege glazbenici koji su obilježili njegovu dosadašnju karijeru. Tako je sa prvom damom regionalne glazbene scene Nedom Ukraden, otpjevao njihov zajednički hit ‘Tetovaža’ sa kojim su raspametili publiku. Pored Nede na pozornici su mu se pridružili i Gazde, Begini sa kojima je snimio pjesmu ‘Obriši suze’, Mate Bulić, te Pero Galić, pjevač Opće opasnosti.

Dojmovi sa ovog spektakularnog koncerta sigurno će se još danima zbrajati, a brojni fanovi su dobili najljepši glazbeni poklon uoči Valentinova.

 ’Hvala svim obožavateljima, prijateljima i organizatorima ovog glazbenog spektakla koji su me podržavali i vjerovali u mene. Ovim koncertom želim slaviti sve naše zajedničke uspjehe.’, poručio je Ivan Zak fanovima i Areni Zagreb.

Foto: Petar Glebov, Igor Šoban, Hrvoje Jelavić (Pixsell)

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *