Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Muškarci od 40 i djevojčice od 20

Neku noć provela sam u društvu svojih dragih muških prijatelja od 40+ godina.

stari_muskarci_mlade_zene_1Svi su oni izuzetno zgodni, pametni i uspješni muškarci pa se žrtva čitave večeri provedene u njihovom društvu i nije činila tako velika.

Zadnje, slobodne pripadnike svoje vrste, okupila sam uz par butelja ukusnoga vina u ugodnoj atmosferi svoga doma, te ih zamolila da mi otkriju par muških, strogo čuvanih tajni. Naravno, sve u svrhu istraživanja za ovu kolumnu.

Prije svega, iznenadila me njihova otvorenost i spremnost odgovaranja na najosobnija pitanja. Kako se večer bližila jutru, priznajem, ostala sam iznenađena rezultatima.

Muškarci ne vole curice od 20 i nešto godina, ali su s njima jer ih one poštuju!

„Ona od 40 će mi otvoreno reći da sam kreten, sjebat će mi ego u par poteza i onda će očekivati da trčim za njom.“ – bez dlake na jeziku odgovorio je Ante i nadodao: „ova od 20 niti ne zna što je ego. Ona je tu da posluži svrsi. Pohvalim se s njom pred frendovima, odvedem je doma i kasnije pošaljem na taxi“.

Jednostavo, zar ne?  E pa ako je vjerovati mojim prijateljima, nije niti malo jednostavno. Kažu oni, da im se ponekad ne da hopsati po klubovima s tim balavicama, al eto idu za njima, jer se osjećaju mlađe i poželjnije. Svjesni su činjenice da im služe kao novčanik i da su tu samo da im plaćaju pića. No, problemi nastaju kada nakon provedene noći u nekom zadimljenom disku legnu u krevet.

On je umoran ko pas, a ona bi skalala po njemu

Ivan kaže da je par puta imao problema sa erekcijom. „Ma da je ne znam kako zgodna, ako mi se spava i umoran sam, da je zlatna, ne mogu“.

Jedan od velikih problema muškaraca od 40 + je erektivna disfunkcija. Mislila sam da je to tabu tema i da o tome neće ni zucnuti… No ipak, kažu oni da im se dogodilo par puta i da su to svrstali pod normalnu reakciju na umor, poslovne probleme, finacijske probleme…

Ne znaju kako bi to objasnili curici od dvadest, ne znaju o čemu bi pričali s njima, pa ih uglavnom ne vode na večere, osim kad ih u društvu prikazuju kao trofeje. Jasno im je da one ne mogu razumijeti njihove probleme, pa ih nakon par stotina bačenih kuna na sponzoriranje njihovih razuzdanih izlazaka, pošalju kući.

Brak i muškarci

Ivanova teorija braka svodi se na jednostavnu matematičku računicu. Kaže on ovako: „svaki dan imam kompletan ručak za 5 eura, u što je uračunata i kuharica od 2 eura, što ispada oko 60 eura mjesečno. Imam ženu koja mi čisti po satu za 30 kn, što iznosi 100 kn. To je dodatnih 60 eura mjesečno. Neemotivan i loš bračni sex lako zamjeniš sa podjedanko lošim sexom u dva skoka iz Oglasnika, što ispadne 100 eura mjesečno. Dakle, mogu li za 220 eura uzdržavati lošu suprugu?“

Cure od 20 su dobre za potrošiti i baciti. Samo će budala uči u ozbiljnu vezu s balavicom, kaže Marko.

Većina ih se složila sa činjenicom da se mogu zaljubiti jedino u cjelokupnu i ostvarenu osobu, a ta od 20 to nije.

Muškarci vole svoje vršnjakinje, ali ne znaju kako doprijeti do njih

Muškarci od četrdesetak godina vole kad imaju pametnu i iskusnu ženu kraj sebe. Priznaju da ih od čvrstih grudi više privlače zanimljivi, intelektualni razgovori. Vole kad žena zna što želi i ne srami se to reći, ali više vole bespomoćne curice koje imaju problema s tatom.

„Žene od 40 su „teške“, ona je sve već postigla u životu. Njoj ja ne trebam da se borim za nju, ona traži ravnopravnog partnera. Od žene želim da mi rodi djecu i sjedi u kući“. -skrušeno je izjavio Tomislav, „ali da budem potpuno iskren“, nastavio je „ ne znam kako pristupiti ženi svojih godina. Nju ne fascinira boca šampanjca, skupi auto i veliki stan.“

Seks je razonoda, emocije su ozbiljnost, a vođenje ljubavi je razlog da ubijem za to!

Zaprepastila me njihova klasifikacija sexa i vođenja ljubavi. E to je drage moje, ono što muškarci od 20 godina ne razumiju, a koliko sam shvatila niti djevojke od 20. Za ovakvu izjavu ti treba iskustvo. I svaki daljnji komentar je suvišan.

Zaključak večeri ovih divnih muškaraca je: vođenje ljubavi je ono za što se isplati umrijeti, znam da to neću imati sa dvadesetogodišnjakinjom, za to ću čekati pravu ženu!

Na kraju, kad sve zbrojim i oduzmem, izgleda da su muškarci veći emotivci od nas žena. Sve što trebamo je dati im petu šansu po drugi put, jer su se, oni jadni, izgubili putem u moru djevojčica od dvadeset godina i trebaju im smjernice do prave žene.

 

Melita Hanžek

 

 

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *