Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Festival Slatki Gušti na Zrinjevcu

Najpoznatiji zagrebački park Zrinjevac uskoro postaje domaćin prvog hrvatskog festivala slastica! Na Zrinjevcu se od 8. do 12. svibnja 2013. održava festival ˝Slatki gušti by Electrolux”.

 

Zagreb, 23. travnja 2013. – Posjetitelje festivala dočekat će bogata ponuda vrhunskih kolača i torti poznatih zagrebačkih slastičarnica kao što su Piece of cake, Amelie, Vincek, Cukeraj, Slastice Lucija, Slatka priča, Mašini kolači i mnogi drugi, kao i sav pribor koji je potreban za pripremu slastica u kućnoj radinosti!

sg

Osim u slatkim zalogajima, posjetitelji će na Zrinjevcu uživati i u bogatom dodatnom programu. Održat će se radionica pripreme zdravih kolača, radionica Kako su se sladili naši stari, Bake & Blog Day, Pancake Day, a Majčin dan proslavit ćemo uz iznenađenja za one najmlađe! Posjetitelji će i sami moći pokazati svoje kulinarske vještine i osvojiti brojne vrijedne nagrade koje omogućuju Electrolux i Podravka.

 

Uživat ćemo i u glazbenom programu koji će se odvijati na zrinjevačkom paviljonu, a nastupat će poznati jazz glazbenici, klapske skupine i plesni ansambli.

 

Posjetitelji će uživati i u brojnim degustacijama, popustima i pogodnostima koje će im pripremiti sudionici festivala, a pozivamo ih i da se uključe u nagradni natječaj na Facebook stranici www.facebook.com/dobravibra.hr, u kojem ih očekuju brojne vrijedne nagrade.

 

Ne propustite biti dio ove velike slatke priče i pridružite nam se na Zrinjevcu! Više informacija potražite na www.dobravibra.hr i na www.facebook.com/dobravibra.hr.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *