Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ekskluzivna modna revija i predstavljanje proljetne kolekcije na Izboru za NajGLAM osobe 2013. god.

KiK Textilien, njemački tekstilni diskont i broj 1 u Europi, jedna je od najbrže rastućih tvrtki na ovom području. U ljeto 2011. god. KiK je ušao na Hrvatsko tržište i malo je reći osvojio ga najbržom ekspanzijom u zemlji. Do danas je otvoreno već 54, dok je dugoročni plan otvoriti preko 100 filijala.

KiK  Textilien – jedni od rijetkih koji u ovim kriznim vremenima otvaraju nova radna mjesta!

KiK u Hrvatkoj trenutno zapošljava preko 280 radnika. Hrvatska je u odnosu na druge države u kojima KiK posluje u samom vrhu po poslovanju u cijelom koncernu.

Na pravom mjestu u pravo vrijeme – KiK sada i hrvatskim kupcima nudi zaista sve, od trendy odjeće za cijelu obitelj, nakita i ukrasa, dječjih igračaka, kućnih i ostalih potrepština, pa do modnih dodataka za kućne ljubimce – KiK nudi odličnu kvalitetu za nevjerojatno povoljne cijene! Direktor KiK-a za Sloveniju i Hrvatsku Petar Burazin: „Naši kupci su nam na prvom mjestu, trudimo se omogućiti im najbolju ponudu za najpovoljnije cijene. Svatko se voli lijepo obući ali to ne smije biti pitanje novčanika!”

Prva poslovnica otvorena je 1994. god. u njemačkom Düsseldorfu, danas KiK posluje sa preko 3.300 filijala diljem Njemačke, Austrije, Češke, Slovenije, Hrvatske, Poljske i Slovačke u kojima zapošljava gotovo 22.000 radnika. Ovo mega poduzeće sa sjedištem u njemačkom Bönen-u, godišnje otvara oko 200 novih poslovnica i ostvaruje promet od preko 1,75 milijardi Eura. Na njemačkom je KiK skraćenica za „Kunde ist König, što prevedeno znači “kupac je kralj“, a upravo to je i glavni moto ovog tekstilnog lanca.

Hrvatski modeli postali zaštitna lica nove KiK-ove kolekcije za jesen/zimu

KiK je prvi internacionalni lanac koji je za promociju nove kolekcije angažirao domaće modele. Zaštitna lica nove kolekcije su Tina Katanić, Dino Bubičić i Maja Curavić.

Kolekcija jesen/zima 2013., po nevjerovatnim cijenama, došla je u sve KiK trgovine početkom ovog mjeseca. Odlična kvaliteta, moderni dizajn i iznimno niske cijene pun su pogodak u ovim kriznim vremenima!

Radujte se shoppingu bez grižnje savjesti i kupujte sa stilom, ali pametno! ;-)

 

Dođite provjeriti!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *