Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Tajne zavođenja: kako ga navesti da poludi za Vama

Neke žene prirodno su nadarene da samo svojom pojavom zavrte glavom svakom muškarcu. No nismo sve jednako spretne u igri zavođenja. Donosimo vam nekoliko savjeta kako da svog muškarca navedete da posve izgubi pamet za vama:

Izvedite mu seksi ples u krilu koji nikada neće zaboraviti

tajne1Pitali smo Lindsay Dunn, plesačicu na „Royal Jelly Burlesque“ u Atlantic Cityju, za pokrete plesa u krilu, koji su toliko vrući, da će spaliti rupu na hlačama. Možete koristiti upravo te pokrete ili iskombinirati svoj vlastiti ples.

Zločesta osmica

tajne2Sjednite na njega, omotajte se oko njegovih nogu  i polako počnite njihati kukovima s lijeva na desno, u obliku osmice. Napravite kontakt očima i neka vaše ruke lutaju gore- dolje niz vaše tijelo.

Samo se zafrkavajte, ali ostavite trag

tajne3Stojeći ispred svojeg dečka, podignite obje ruke iznad glave, i senzualno preko prsiju, prste na lijevoj ruci, povucite dolje prema desnoj ruci, pa dolje do lijeve strane vašeg tijela. Zatim povucite svoju desnu ruku prema desnoj strani tijela. Cilj ovog poteza je da mu oči lutaju točno tamo gdje vi želite…i učinite da poželi milovati svaki centimetar vašeg tijela.

Zvjezdani ples

tajne4Približite mu se, sjednite mu u krilo (okrenuti leđima od njega), i zabacite glavu natrag, tako da vaša kosa škaklja njegova prsa. Zatim se počnite vrtjeti oko njega (za vašu informaciju, s obzirom da ćete biti na samom rubu njegova krila, imat ćete dovoljno mjesta da ne okrećete glavu od njega).

Vruće sjedište

tajne5Povucite se malo unatrag, tako da je vaša stražnjica malo odmaknuta od njegovog alata i počnite kružiti kukovima – mijenjajte smjer i brzinu kako biste pojačali njegova iščekivanja.

Električno klizanje

tajne6Polako se spuštajte iz njegovog krila prema podu. Stavite svoje ruke na obje strane stolice, ili koristite njegovu nogu kao podršku, i onda lagano klizite s njega. (Bonus: On će uživati u osjećaju kada će vaša stražnjica kliziti kroz njegovu nogu).

Erotsko puzanje

tajne7Neka vam ruke i koljena budu na podu, i lagano odpužite od njega (ne predaleko, samo nekoliko metara). Povucite se dolje, ali tako da vaša stražnjica bude podignuta, i gledajte ga preko ramena kako uživa u pogledu.

Pin – up djevojka

tajne8Klasične pin – up djevojke poput Bettie Page, imaju ovaj potez u malome prstu. Lagano ustajte s poda, tako da su vam obje ruke na podu, a prvo podignite stražnjicu (noge držite ravno). Zatim prođite prstima straga kroz vaše noge i lagano se podižite.

Uronite sa svojim dekolteom

tajne9Sjednite na njega, pomaknite se malo unazad i stavite svoje ruke na njegova ramena. Savijajte se u prsima prema njemu, zatim se skroz lagano se podižite, tako da su vaše grudi priljepljene za njegovo lice.

Sve zapečatite poljupcem

tajne10Prođite svojim rukama kroz njegovu kosu (blago) i povucite njegovu glavu natrag, te ga lagano poljubite. Igranje između stidljivosti i dominantnosti, je ono što će ga potaknuti da vas želi baciti na pod istog trenutka.

 

One Response to Tajne zavođenja: kako ga navesti da poludi za Vama

  1. Lea Travanj 4, 2019 at 9:29 am

    Znači jedini je način da zavedeš muškarca jest to da mu sjedneš u krilo?! Kako neinventivno.

    Odgovori

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *