Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Alex puni baterije u Termama Jezerčica

Terme Jezerčica u službi mode i ljepote
Želite li napuniti baterije nakon napornog radnog dana, iskušati čari kontinentalnog odmora u termalnoj rivijeri, uživati u vikendu sa svojom obitelji ili jednostavno poput prave zvijezde uživati u masažama, sauni, odmoru s pogledom na Zagrebačku goru? Vrijeme je da uživate u Termama Jezerčica!
Jedan dan na ovom mjestu provela je i najpopularnija Miss Hrvatske, Aleksandra Grdić koja je prvo plivala u vanjskim bazenima, potom se opustila u čarima spa centra termi Jezerčica- sauniranju u panoramskim saunama s pogledom na Medvednicu, opuštanju u toplom jacuzzi-u, opuštajućoj masaži pindama ( posebna masaža Termi Jezerčica), hammamu i na kraju noćnom kupanju u zatvorenim bazenima.
- Ljubav između mene i termi Jezerčica bile su na prvi pogled. Tako blizu Zagreba, a tako savršen mir i termalni izbor vode koji pomaže napuniti baterije tijekom cijele godine. Zaista predivno- priroda, termalna rivijera i savršen spa centar u kojem su masaže doslovno blagotvorne- rekla je Alex.
Vizuale potpisuje fotograf Nikola Zoko, make up modno Učilište Profokus, a stajling Alma Premerl Zoko koja je kombinirala kupaće kostime domaćih modnih proizvođača i prekrasan nakit dizajnerice Mirke Zelić!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *