Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

“Zorica” stiže na Rujanfest

TAMBURAŠI U STARKAMA MEJAŠI NASTUPAJU U MAKEDONSKOJ KUĆI

 Tamburaši u starkama stižu na Rujanfest! Najpoznatiji hitovi popularnih Mejaša Zorica i Bolji nego ikad očekuju nas večeras na nezaboravnom provodu u Makedonskoj gastro kući.

 Zagreb, 18. rujna 2013. – Zorica večeras stiže na Rujanfest! Veliki hit mladih tamburaša u starkama Mejaša koji je protresao cijelu regiju stiže u veliki zabani grad nadomak Zagreba. Na velikoj pozornici Makedonske gastro kuće Zoricu ali i druge hitove svirat će večeras 18. rujna te sutra 19. rujna 2013.

Šest mladih Mejaša od klasičnih tamburaša razlikuju se po jedinstvenom modernom odijevanju i jedinstvenom spoju zvuka tambure sa pop-rock elementima. Dečki su veliku popularnost stekli dodavši tamburama bubnjeve, elektro-akustičnu i bass gitaru čime su dobili potpuno novi zvuk i zavladali glazbenom scenom.

“Jako se radujemo našem nastupu večeras. Ovo je prvi put da smo na Rujanfestu i ono što možemo obećati je prava fešta. Osim Zorice u makedonskoj kući svirat će se brojni drugi hitovi i zato Vas sve pozivamo da nas posjetite i zabavite se na Rujanfestu!“ – izjavio je Nikola Bosilj, član tamburaškog sastava Mejaši.

Zašto je Zorica postigla veliki inozemni uspjeh te kako popularna vesela pjesma zvuči kad ju ova šestorka izvodi u živo možete se uvjeriti na večerašnjem nezaboravnom provodu u popularnom rujanskom gastro-zabavnom gradu.

Večeras će na Rujan pozornici nastupiti i Maja Šuput te splitski veseljak Joško Čagalj Jole. Za sve ljubitelje rocka tu je i Opća Opasnost, a dobitnici nagrade Porin ove će godine nastupiti na West pozornici.

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. Besplatni autobus voziti će sa četiri različite lokacije – Zagreba (Črnomerac, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić), Zaboka, Krapine i Zaprešića tokom cijelog dana za vrijeme trajanja festivala. Ulaz na Rujanfest je besplatan do 19 sati, a nakon toga karte za sve koncerte mogu se kupiti na blagani po cijeni od simboličnih 20 kn. Sve informacije vezane za ovogodišnje izdanje Rujanfesta možete pronaći na službenoj stranici www.rujanfest.com.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *