Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Braća Sinković pokazala zavidno konobarsko umijeće na humanitarnom eventu

Svjetski prvaci, braća veslači Martin i Valent Sinković u utorak su uskočili u konobarske uloge, svoja vesla zamijenili tacnama i oborili još jedan rekord. U velikoj humanitarnoj akciji za štićenike Udruge Mali zmaj, braća Sinković  u 60 minuta prikupila su 3.045 kuna te ‘nadmašili’ stand up komičara Ivana Šarića koji do sada bio najuspješniji u konobarskoj ulozi s prikupljenih 1689 kuna.

Martin i Valent Sinkovic sa iznosom prikupljenih sredstava

Humanitarna Udruga Mali zmaj svakog utorka u baru BUZZ (Preradovićeva 30, Zagreb) od 21 do 22 sata konobarsku ulogu prepuštaju osobama iz javnog života. Pritom se sav prihod od prodaje pića prikupljen u tih sat vremena donira u humanitarne svrhe za pomoć siromašnoj i nezbrinutoj djeci štićenicima Udruge Mali zmaj.

Martin Sinkovic u ulozi konobara_1

 

Do sada su se u ulozi konobara našli glazbenik Hrvoje Rupčić, komičarka Andrea Andrassy, atletičar Marijo Možnik, rukometaš Zlatko Horvat, već spomenuti Ivan Šarić, ali i  mnogi drugi.

Martin i Valent Sinkovic u ulozi konobara

„Mislimo da smo se dobro snašli u ulozi konobara. Na početku smo bili malo nespretni, ali smo brzo pohvatali konce i vjerujemo uspjeli sve kvalitetno odraditi. Zahvaljujemo svima koji su došli u Buzz bar, stvarno nas je iznenadio broj ljudi, bilo je tu prijatelja čak i iz osnovne i srednje škole! Najviše nam je drago da smo kroz dobru zabavu uspjeli pomoći onima kojima je to potrebno! A sada kad smo srušili ovaj rekord, možemo nastaviti s pripremama za obaranje našeg sportskog rekord na Olimpijadi u Riju!“, rekla su braća Sinković.

Valent Sinkovic u ulozi konobara_1

A uz brojne goste, prijatelje i poznanike Braću Sinković su u njihovom humanitarnom djelovanju došli podržati predsjednica Društva Mali zmaj Martina Leopold, trenerica sinkroniziranog plivanja Tamara Smetko Martinov i kolege veslači, a među njima i Sead Marušič, Oliver Martinov i Europski prvak Damir Martin.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *