Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Žanamari&J’Animalsi snimili novi spot

Žanamari u zagrljaju splitskog modela Maria Perčića
Ove subote, unatoč najavama kiše, Žanamari se sa svojim redateljima novog spota Vedranom Tomcem i Igorom Ragužom iz Smartcube Productions-a, hrabro upustila u snimaje novog spota. Sunce je ipak pozdravilo njen novi uradak s bendom J’Animals, tako će nova ljubavna rock priča s naslovom „Kao da nema sutra“ uskoro dobiti svoj video-vjetar u leđa. Snimalo se na 6 lokacija među kojima i u r’n'r dućanu Rebel Yell i American Papas baru.
– Ovo će biti sigurno najšareniji spot s najviše dobrih lokacija i dobre zezancije. Najdraže mi je ipak bilo snimati scene u vlastitom stanu gdje je cijela priča doživjela svoj vrhunac. Sve pohvale redateljima, i njihovim idejama koje su nicale i na licu mjesta, a moram pohvalit i Maria koji je svoju ulogu princa iz moderne bajke odradio izvrsno.
O scenama snimljenima u Žanamari-nom stanu prilično su tajnoviti, i kažu da glavne adute čuvaju za samu premijeru. Žanamari je sa J’Animalsima prvi put izvela pjesmu „Kao da nema sutra“ pred Joe Satrianiem u Tvornici 22.5., a radijsku premijeru singla najavljuju kroz desetak dana.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *