Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Prljavo Kazalište žari i pali

Prljavo kazalište nezaboravnim koncertom spremni protresti Glinu – Ponedjeljak, 05.08.2013. od 21h, ulaz slobodan – Ne propustite!

prljavciNa bogatom koncertnom rasporedu Prljavog kazališta ovog ljeta naći će se i grad Glina. U ponedjeljak 05.08.2013. s početkom u 21h na Banovcu, Prljavci će svojim velikim hitovima protresti Glinu i pokazati zašto su tako dugo vremena na vrhu glazbene scene.

Kultni zagrebački rock bend koji postoji punih trideset i pet godina, iza sebe ima četrnaest studijskih albuma, tamošnjoj publici svojim glazbenim repertoarom zasigurno će pružiti koncert za pamćenje. Osim starijih hitova ˝Heroj ulice˝, ˝Marina˝, ˝Mojoj majci˝, ˝Mi plešemo˝, ˝Moj bijeli labude˝, pjevati će se i pjesme sa aktualnog albuma ˝Možda dogodine˝, ˝Iza mojih prozora˝, ˝Djevojka od milijun dolara˝.

Istinski ljubitelji zvuka Prljavog kazališta, 05.08.2013. zabilježiti će u svojim kalendarima, a oni koji tek tada odlaze na zasluženi godišnji odmor, vjerujemo da će ovaj koncert biti samo dobar početak nezaboravnog ljeta!

Ne propustite koncertni spektakl koji priprema Prljavo kazalište 05.08.2013. od 21h, na ŠRC Banovac u Glini.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *