Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Vrte ga brojne radio i TV postaje, a nitko ne zna njegov identitet!

JAZ-02JAZ je relativno novo ime na hrvatskoj glazbenoj sceni, ali je u vrlo kratkom vremenskom periodu ostvario zavidan uspjeh. Gospodin JAZ je prisutan na većini TV i radio postaja diljem Hrvatske, a  nedavno su ga počeli puštati i u Bosni i Hercecegovini. No, za sada nitko još ne zna njegov identitet koji on uspješno krije, kako pseudonimom, tako i pojavom. Gospodin JAZ skriva svoj identitet od prvog dana te ga je nemoguće vidjeti. U tu svrhu, u svim video spotovima je protagonist naš poznati glumac Slaven Knezović. Snimljena je serija od 12 kratkih filmova, u besprijekornoj režiji Almmira Fakića,  koji predstavljaju pjesme za njegov album prvijenac.

Pjesme “Nema mi je”, “Vrijeme liječi sve”, “Svatko svoju tugu ima” i posljednji singl “Zlato moje, moja ljubavi”, našle su svoje mjesto na brojnim radijskim postajama. Do sad je izdano ukupno devet singlova, a plan je izdati još tri do ljeta i na taj način zaokružiti cjelokupan album.

Tekst i glazbu potpisuje Tihomir Borošak, inače tvorac brojnih hitova, a Prof. Branko Glavan, dobro znano ime u glazbenom svijetu, radi sve aranžmane u suradnji s vrhunskim studijskim glazbenicima koji su i inače neizbježni dio hrvatske popularne glazbe.

Jaz je svjestan da će za starogradski stil glazbe koji njeguje trebati malo više vremena da dođe do slušatelja, pošto je ta vrsta nepretenciozne glazbe gotovo pa nestala, ali se nada da će moderniji pristup produkciji naći svoj put do publike.

Po sistemu pjesma je za pjevanje i nek se pjeva, a slika je za gledanje, JAZ kaže da će još malo ostati u sjeni svoga rada i stvaranja, dok konačno ne otkrije svoj identitet i kaže nešto više o sebi, svome umjetničkom radu, planovima za budućnost i svemu što je za sada “misterij”.

Sve pjesme možete pogledati na njegovom Youtube kanalu https://www.youtube.com/@JAZ-Zg/videos, a svakodnevna događanja i najave za nastupe možete pratiti na Facebook stranici: https://www.facebook.com/jazsluzbena

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *