Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Veliki mjesečni horoskop

horoskop_strijelacOVAN - osobe rođene od 21. ožujka do 20. travnja

POSAO I KARIJERA

Dragi Ovnovi, u studenome Vas je puno toga sa svih strana zaskočilo. Nove/stare poslovne odluke. Trend koji će Vas još neko vrijeme pratiti. Sreća u nesreći jest, da ste spremni više nego ikada, suočiti se sa starim i novim nadolazećim izazovima. Konačno ste i spremni krenuti dalje i posvetiti se novim saznanjima i posvetiti se učenjem novih poslovnih taktika. Aspekti ukazuju na poslovanje sa bankama, nasljedstvima, kreditima ali i porezima. Suprotno Vašoj naravi, da se jasno i glasno izražavate, trenutno imate potrebu više sve zadržavati za sebe, i djelovati u tajnosti. Aspekti Vas u tome podržavaju, jer introspekcija u svim Vašim djelovanjima će Vas i dovesti do suočavanjem sa samim sobom, s naglaskom na Vašu prirodu, koja Vas stalno razapinje od „ja sam najbolji/a“ do duboke sumnje u samu/og sebe. Ravnoteža je ključ! S ulaskom u znak Strijelca, očekuju Vas doista primamljive ponude, ali nemojte brzati. Također su moguća nova poslovna partnerstva, pa čak i sa inozemstvom. Nakon kratke ali slatke introspektive, krećete u nove radne pobjede, puni snage i entuzijazma. Malo upozorenje, pošto će Vas biti na sve strane od novih i primamljivih poslovnih ponuda i djelovanja, mogli biste izgubiti smisao za male ali bitne svakodnevne potrebe, vlastite i onih oko Vas.

LJUBAV

Venerini aspekti Vas i dalje maze, stoga imate veliku potrebu da harmonične odnose s partnerom i nadalje tako teku, ako ste u vezi. Imate potrebu Vašu voljenu osobu obasipati sa poklonima i pažnjom, da se iskupite za sve vrijeme koje ste proveli na polju posla i karijere. Konačno uživate u davanju, i da se ne vrti sve samo ako Vas, već shvačate da davanjem voljenoj osobi, dajete i samima sebi. Slobodne Ofčice, osjećaju potrebu za produbljivanjem veze, pa sve do kraja. Aspekti naglašavaju također poboljšanje financijske situacije kroz ženidbu/udaju. No Vama to sada doista nije važno, jer doista uživate u ispoljavanju ljubavi. Slobodne Ofčice, koje i dalje žele ostati takve, kreču punom parom u društvena zbivanja. Prirodni šarm Vas čini neodoljivim na svim događanjima, no oprez, ako ste željeli ostati slobodni, jer ona prava ljubav bi Vas ipak mogla neočekivano iznenaditi. Prepustite se. Ljubav Vas voli, volite i Vi nju!

ZDRAVLJE
Kao djeca proljeća, zima baš i nije Vaše vrijeme. Dobro se utoplite.Pazite na urinarni trakt i ne iscrpljujte se previše u trenutačnom stanju entuzijazma, koje Vas podržava i na poslovnom i ljubavnom planu.

BIK - osobe rođene od 20. travnja do 21. svibnja

POSAO I KARIJERA

Dragi Bikovi, u posljednjih par mjeseci nešto baš i niste inspirirani za posao i karijeru. Obavljate po svojoj vrijednoj prirodi svoje obaveze, ali bez većeg entuzijazma i željom za napredovanjem. Planetarni aspekti Vam toplo preporučuju da se trgnete i zatražite pomoć od osoba u koje imate povjerenje, i koji su stručniji od Vas. Naglašena Vam je 7 kuća, kuća partnerstva. To podrazumijeva i poslovna partnerstva. Imate potrebu djelovati samostalno i povučeno, ili samo u relaciji jedan na jedan, no preporuka glasi da je povoljno se sada udruživati u nova poslovna partnerstva i grupnu suradnju. Trgni te se, i neće Vam biti žao. Odmah čete osjetiti novi polet i entuzijazam. Šteta bi bilo propustiti sve dobre i povoljne poslovne prilike koje samo što nisu stigle. Dobro ste učinili ako ste ovo vrijeme ne velikih poslovnih pothvata, iskoristili za poslagivanje vlastitih prioriteta, odbacili višak staroga i uhvatili ritam ravnoteže, između Vaših osobnih potreba i htijenja i onih koji Vas okružuju. Aspekt retrogradnog Jupitera u blizancima Vas potiču na nove planove, redefiniranje financijske konstrukcije, i svakako ubrzano djelovanje, potkrijepljeno sekstilom Jupitera i Urana. Pokrenite se odmah i svi Vaši napori biti će bogato i pravedno nagrađeni.

LJUBAV

Kako na poslovnom planu pa tako i na ljubavnom, više ste orijentirani na sebe i vlastito redefiniranje ljubavnih odnosa. Ovo zimsko vrijeme pogoduje za produbljavanje osobnog vrijednosnog sustava. Imate potrebu za dubokim i intimnim emocijama. Ništa lošega u tome, ali nakon što pametno i mudro reflektirate svoje Ja, u odnosu na ono Drugo,dopustite samima sebi da vas val ljubavi pokrene u pravcu Vaše prirodne druželjubivosti, karizme i neodoljivog zemljanog šarma. Obasipajte sebe a pogotovo Vašu polju polovicu, malim skladnim detaljima, koje život/ljubav znače. Znak strijelca u kojeg ulazimo naglašava ekspanziju, avanture i učenje, stoga primijenite to i na Vaš ljubavni život. Slobodni Bikovi će najvjerojatnije zdušno prihvatiti ovaj savjet, avanture su im više na pametni, doli trajnije vezivanje.

ZDRAVLJE

Vrlo je vjerovano da Vas je sve ovo dubinsko redefiniranje samih sebe, kako na poslovnom pa tako i na ljubavnom planu, iscrpilo. Pogotovo na mentalnom planu. Da sa mentalnog plana ne bi prešlo i na fizičko, preporuka glasi, posvetite se što više relaksirajućim oblicima aktivnosti. Dugim šetnjama sa partnerom ili bliskoj osobi. Čitajte neku inspirativnu knjigu, meditirajte i opustite se. Kad otpustimo sve,onda stiže i tako željeno opuštanje.

BLIZANCI - osobe rođene od 22. svibnja do 21. lipnja

POSAO I KARIJERA

Dragi Blizanci, i za Vas je ovo bila vrlo burna poslovna godina. Skoro pa Vas ništa više ne može iznenaditi. I to je prošlo,vjerovali ili ne. Kraj godine ne donosi više padove i uspone, sve ide svojim regularnim tokom. Lagano osjećate kako pritisak popušta, i to Vas konačno umiruje. Međutim, Univerzum uvijek nekako ima druge planove za sve nas, a Vama dragi Blizanci bi postalo predosadno, da se neka mirna rutina na duže vrijeme ustoliči. Stoga ne brinite, uskoro vas čekaju novi poslovni izazovi. Izazovi koji zahtijevaju puno Vama drage kreativnosti i suradnja sa drugima,dakle timski rad. Malo čete imati ispočetka sumnje, dali će Vaš rad biti dovoljno cijenjen, pa pripazite da na vrijeme ukrotite svoj ego. Bilo bi šteta da zbog neke sitnice propustite tu novu poslovnu priliku,zbog trivijalnosti. Također Vas malo muči disciplina i fizička aktivnost, ako Vam je posao vezan za uredski posao; ne brinite, nova poslovna ponuda bi mogla biti i više od očekivane, fizičke aktivnosti u kombinaciji sa kreativnošću. Taman da svi Vaši talenti dođu do maksimalnog izražaja. Ali ni to nije sve! Vaša popularnost među kolegama i nadređenima raste, puni ste šarma i diplomacije. Ne brini te ni po kojem pitanju, pravi poslovni uspjesi su tek pred vama. I svakako budite sigurni da ste naučili iz prošlih grešaka, sa sigurnošću da ih više ne želite ponoviti.

LJUBAV

Pošto pričamo o Blizancima, huh, jedan od Vas bi se najradije bacio na društvena zbivanja, a drugi na romantične trenutke sa voljenom osobom. Preporuka glasi, bacite se na jedno i na drugo, kojim redoslijedom, sami odaberite. Svakako su lijepi aspekti. Blizanci u stalnoj vezi, produbljuju partnerske odnose. Osjećate kako se još više otvarate ka voljenoj osobi, i naravno da ste oboje sretniji zbog toga. Za mnoge Blizance, jedno novo otkrivenje. Slobodni Blizanci su spremniji nego ikada krenuti u lov na društvena zbivanja. Dali će se roditi ona prava ljubav, ovisi samo o Vašoj spremnosti da se konačno prepustite blaženom stanju, i da prihvatite da stalno i veza ne znače pošto poto, zatvor i ne sloboda.

ZDRAVLJE

Što se zdravlja tiče pripazite na viroze i posljedice stresa. Opustite se na načine kako Vi sami najbolje znate. Preporučuje se fizička aktivnost u suradnji sa zdravom prehranom. Yoga i meditacija također nebi školila.

RAK - osobe rođene od 22. lipnja do 23. srpnja

POSAO I KARIJERA

Kao i mnogi drugi znakovi Dragi Rakovi, već ste pomalo umorni i iscrpljeni od tolikog rada i truda. Aspekti Vas podržavaju i kažu nema odustajanja. Samo što niste stigli na cilj. A sam cilj bi mogao biti neka dugo očekivana poslovna ponuda, povišica ili poslovni napredak. Možda će te morati otpustiti nekoga ili nešto, ali to sve je dio škole kroz koju trenutačno prolazite. Ovaj period je također i povoljan za stjecanjem novih informacija, učenja ili dobivanje dobrih savjeta, stoga ostanite budni i prijemčivi za sve što stiže na Vaš put. Bezobzira na trenutno čekanje da se nešto pomakne i pokrene, jako ste razigrano raspoloživi. Puni ste kreativnosti i rad s djecom Vam jako godi. Rad s djecom Vam ujedno pomaže da eventualni osjećaj nedovoljnog priznanja od strane nadređenih, se ne pretvori u frustraciju i osjećajem manje vrijednosti. Dječja radost i jednostavnost nam daje sjajnu podršku, jer njima zapravo tako malo treba da budu sretni i zadovoljni. A takva je zapravo i sama Vaša priroda. Ujedno vam i ovaj aspekt daje priliku da proanalizirate svoje stavove i vrijednosti. Da odvojite kukolje od žita u Vašem životu. Da možebitno steknete nove vještine, uvedete više discipline u poslovne rasporede. Po svojoj prirodi tražite jasnoću i efektivnost u radu i djelovanju, stoga iskoristite ovo vrijeme da i te segmente posložite kako Vama odgovara. I da, ako ste zaboravili, kao što rekoh na početku, nove poslovne prilike stižu, samo Vam Univerzuma daruje vrijeme da se posložite u svojim prioritetima.

LJUBAV

Ljubavni odnosi kod Rakova u stalnoj vezi bi mogli proć kroz minimalna razdoblja razmirica, ali više kao rezultat Vašeg umora i iscrpljenosti. Sve je to samo prolazno. Ljubav je na svom mjestu,ne brinite. Razigrajte se i sa svojim partnerom, nemojte dozvoliti da Vas poslovna svakodnevica na svakom polju izbacuje is takta. Slobodni Račići imaju potrebu da se malo zatvore u svoje kućice, no nema potreba. Izađite među Vama drage ljude, jer biste mogli sresti osobu koja će Vam se na prvi pogled sviđati.

ZDRAVLJE

Iscrpljujuća godina mogla bi utjecati na Vaše zdravlje. Posvetite se sebi, a ako osjećate potrebu idite kod liječnika, da Vam možebitna nagađanja ne bi doista postala realnost. Ali ako ste poslušali savjet aspekata, već ste u fazi opuštanja i otpuštanja, razigranosti i bezbrižnosti. Tu nema mjesta za ozbiljne zdravstvene probleme.

LAV - osobe rođene od 23. srpnja do 22. kolovoza

POSAO I KARIJERA

Dragi Lavovi, ni Vas ova godina baš nije mazila, pogotovo posljednjih mjeseci. Toliko truda i rada, a rezultata skoro nigdje na vidiku. Sva sreća Vaša Lavovska narav trenutno nije puno uznemirena time. Znate da ste dali sve od sebe, i vjerujete optimistično u bolju budućnost. O odustajanju nema ni govora, ali sada plantarni aspekti nude nešto što Vam već dugo fali. Razigranost, radost druženje s obitelji. Sve poslovne planove stavite trenutno na „laganu vatricu“, da se polako kuha, dok Vas aspekti u Novoj Godinu opet budu podržavali. Svaki Kralj, general i menedžer ima pravo na zasluženi odmor, pa tako i Vi. Kraj ove godine iskoristite maksimalno za svoju obitelj,djecu i same sebe. Napunite baterije. Zadovoljstvo, radost, okrilje Vaše obitelji i doma su na kraju svih krajeva Vaš največi pokretač i motivator za poslovne poduhvate. Stoga se slobodno prepustite, opustite i podsjetite što je zapravo najvažnije u Vašem životu. Vaša obitelj. Dakle, ne upuštajte se ni slučajno u neke rizične poslovne poduhvate, Već opušteno čekajte povoljne planetarne aspekte početkom NG.

LJUBAV

Slobodni Lavovi imaju strašnu potrebu za pronalaženjem partnera, no aspekti i tu ukazuju da treba još malo pričekati. Kada se dobro odmorite i opustite, budete opet svoj, kakvi jeste, razigrani i bez pritiska, stvari će se same po sebi odvijati. Lavovi u vezama, također mali oprez, ako su Vam partnerski odnosi već neko vrijeme poljuljani, potrudite se otvoreno s puno ljubavi i nježnosti razgovarati s Vašim parterom/icom. Tako da zajedno svi skupa možete iskoristiti ovo poslovno zatišje za zajedničko druženje, obnovu romantike, strasti i povjerenja.

ZDRAVLJE

Kroz ovo prijeko potrebno vrijeme odmora i opuštanja, posvetite se također i svojim najdubljim potrebama. Vaše zdravlje je sve u svemu dobro, osim možda utjecaj stresa i otpuštanje starih nagomilanih obrazaca, može stvoriti nepotrebne tegobe. Budite iskreni spam samih sebe, i posvetite se paralelno obitelji i samima sebi, to će biti najbolji lijek za Vas.

DJEVICA - osobe rođene od 23. kolovoza do 22. rujna

POSAO I KARIJERA

Drage Djevice, cijelu godinu ste odradili, kako bi se reklo,pravi školski primjer! Radile ste kao male neumorne pčelice, s puno predanosti i odgovornosti. Do u neumorne detalje. Svi željeni rezultati možda nisu postignuti, ali Univerzum zna koliko ste se trudile. Toliko toga je bilo protiv Vas, ali ni u jednom trenutku se niste predale! Sada budite pametne do kraja, i naučite veliku lekciju koju ste trebale naučiti.Nije sve samo na nama, već je slika puno veća nego nam se ponekad čini. Nema gdje Vas nije bilo. Iskoristile ste sve svoje prirodne talente, od komunikacije, trgovine, prezentiranje zdravog načina života, edukacija, umjetnost, itd. Sve to će Vam se uskoro plodno vratiti. Stekli se mnoga znanja i saznanja, intelektualni „know how“ koji ste na svim poljima djelovanja stekli, je rijeka dragocjenost, koja je sada Vaša dragocjenost. Sjajna poslovna investicija za budućnost, koja će ravno teći u Vaš buđet. Sada, krajem godine imate strašnu potrebu posvetiti se svom domu i obitelji. Slijedite svoju potrebu, jer toplina doma i obitelji je sada ono što trebate da opet ojačate i steknete osjećaj sigurnosti, koja je Vama prijeko potrebna da nastavite u Novoj Godini započeti slijed od prošle.

LJUBAV

Na ljubavnom planu, ako ste u stalnoj vezi nema nekih velikih promjena. Jedino što ste sada već pomalo opušteniji, pa Vas hvata prirodna razigranost i želja za malo više romantike. Toplina doma i najbližih Vas okrepljuje i konačno uživate u opuštenoj atmosferi. Slobodne Djevice također imaju potrebu ispoljavat svoju razigranost i osjetiti čar romantike. No čini se da nećete imati potrebu za velikim druženjima, dovoljna Vam je Vaša bliža okolina, pa tko zna, tko i što se tu sve krije, kao Novo Godišnje iznenađenje 

ZDRAVLJE
Najvažniji faktor sada za Vaše zdravlje je dobar odmor i opuštanje. Otpuštanje nagomilane energije stresa kroz cijelu godinu. Posvetite se sebi na svim razinama. Za tijelo, tople duge aromatične kupke, za dušu, neka dobra knjiga uz čaj i chill out muziku. Yoga i meditacija za sve skupa. Ali Vi to i same najbolje znate od svih nas drage Djevice  ps: nemoj te se prehladiti dok užurbano kupujete Božićne poklone za Vaše najmilije!

VAGA - osobe rođene od 23. rujna do 23. listopada

POSAO I KARIJERA

Drage Vage, kraj ove godine će biti melem za sve Vaše poslovne poduhvate tijekom protekle godine. Naradili ste se i isplatit će se. Iako do nedavno se činilo da ne će biti tako, pa Vas je jedan manji neuspjeh nedavno potaknu da progurate do kraja, i to se sada bude itekako izrazilo na Vašem cjelokupnome uspjehu. Prštite od kreativnosti, zadivljujete kolege a posebice nadređene. Ulaskom Sunca u znak Strijelca, otvaraju se mogućnosti putovanja, novih poslovnih edukacija, i sklapanjem novih poslovnih ugovora. Također Vas više interesira da sada kad je uspjeh tu, konačno malo više ulažete u svoje najbliže okruženje, kuća i dom. Udovoljite svojoj želji, jer dugoročno gledano, Vi volite reprezentirati na van, i to Vas opet potiče u nove poslovne poduhvate. Ali svakako nemojte zanemariti svoje dobro započete komunikacije, i stvaranjem novih. Nemojte sjediti na lovorikama slave i uspjeha, jer kako to već biva, Univerzum je uvijek pun iznenađenje. Moguća su neka nova preispitivanja glede vaše želje kako i kuda glede posla i karijere. Venera, Vaš osobni planet Vas jako mazi trenutno, pa ste puni šarma i karizme, iskoristite to za projekte koji su vezani za odnose s javnošću, komunikacija općenito, umjetnost ali i aspekti podučavanja drugih su dobri. Također je naglašen aspekt prodajom intelektualnih usluga, pa tako i proširivanje vlastitog znanja na poljima znanosti i tehnike. Sve skupa kao možebitna buduća polja djelovanja na kojima biste se željeli poslovno izraziti.

LJUBAV

Ljubav cvate drage Vage, jer ova je godina puna skladnih aspekata Venere. Vaš prirodni magnetizam Vas je daleko dogurao, pa tako i na ljubavnom planu. Imate izričitu potrebu da budete što bliže sa najbližima. Obiteljske vrijednosti su Vam trenutačno najvažnije. Slobodne Vage, cijela godina je bila puna svega, nije manjkalo društvenog života, pa tako neče ni sada. Nekima bi se jedno dugo poznanstvo moglo pretvoriti u nešto neočekivano. Nemojte forsati ništa, dopustite da sve teče svojim prirodnim tijekom.
ZDRAVLJE
Drage Vage, zdravlje Vam je dobro aspektirano, jedina preporuka glasi zdrava hrana i kroz istu veći unos vitamina. Dakle puno voća i sirovog povrća se preporučuje.

ŠKORPION - osobe rođene od 24. listopada do 22. studenog

Drage moje Škorpijice, ova godina je za sve nas bila svakakva. Puna uspona i padova i opet dizanja i uzdizanja. Puno malih bitaka se kao dobilo ali i izgubilo, ali rat nismo izgubili i poraz nismo potpisali i nikad ga ne priznajemo. No sada pred kraj godine, je vrijeme za samoanalizu, nama skoro pa najdraži hobi, osim voditi bitke i ratove, kao da je to naša ekskluziva. Vjerovali ili ne, ali nije. Svi podjednako, ako smo spremni, samo učimo svoje životne lekcije. Da Vam odmah skratim muke, ulaskom Sunca u znak Strijelca, nije najbolje vrijeme za pokretanje novih poslova i projekata. Zadnji mjesec ove godine dobrano treba iskoristiti za retrospektivu, i suočiti se sa što se dobilo a što nije od željenih rezultata. Nije da niste puni ideja i inspiracije, ako ih iskoristite da se riješite možebitnih fikcijskih dugovanja i postavljate nove uvjete za poboljšanje istih u skoroj budućnosti, dobro je. Sve što je vezano za komunikaciju, prodaju intelektualnog dobra i ideja je dobro aspektirano. No s donošenjem dugotrajnijih poslovnih odluka, treba još malo pričekati. Univerzum traži do kraja preispitivanje samih sebe i vlastite zrelosti. Radi se o Vašem samo izražaju, samopouzdanju i kako to na druge djeluje. Trenutačno stanje bivanja više koncentrirani na sebe, je dobro i zdravo, naravno ako ne pretjerujete. Kada sebe do kraja izdefinirate, kako želite u poslovnom svijetu dalje djelovati, jasni i glasni ( ne do bola za druge preglasni) , spremni ste za nove sjajne poduzetne prilike, koje Vas bez dvojbe čekaju. Svi poslovni projekti, gdje ste Vi sami u centru, su jako dobro aspektirani. Sam svoj majstor, sa željom dobrobiti za sve. Tu ste doma, i širite slobodno Vašu viziju kroz cijeli svijet.

LJUBAV

Pošto ste od strane Univerzuma ispričani na polju poslovanja glede velikih poslovnih odluka, osim vrlo važne samoanalize i redefiniranje, odnosno u procesu ste rasta i preuzimanje pune odgovornost na tom planu, imate pregršt vremena da se posvetite ljubav! HA! Kao da kod nas Škorpija ide to samo tako lako  Škorpijice opametimo se i sve je lako i manje komplicirano nego što nam se čini. Ako ste u vezi/braku, posvetite se svojoj drugoj polovici, svim srcem i bićem. Osvježite opet romantiku, strast i razigranost. Sve ono što Vas je i spojilo. Produbite svoju vezu još dublje. Slobodne Škorpijice, izađite van, družite se. Sjajite svojim pravim marsovskim magnetizmom. Neko novo i iznenadno poznanstvo bi se moglo pretvoriti u ono o čemu već poduže sanjate. I da, slobodno poslušajte svoju intuiciju, koja Vam već neko vrijeme šapuće da je vrijeme da se posvetite svom vanjskom izgledu. Nova frizura, obleka,stil….ma što god Vas čini sretnima, poslušajte svoje pravo ja!

ZDRAVLJE

Zdravlje Vas uglavnom dobro služi. Aspekti jedino zbog Marsa upozoravaju na možebitne ozljede. Oprez sa tehnikom, škarama i prometom. Također je povoljno vrijeme ako se želite riješiti nekih starih navika (pušenje, alkohol, ne zdrava hrana itd). Vi sve možete,jer ste Vi tako odlučili!
STRIJELAC - osobe rođene od 22. studenog do 21. prosinca

POSAO I KARIJERA

Dragi Strijelci, iako s ulaskom Sunca u Vaš znak, bi mogli očekivati da prštite od snage i volje za novim poslovnim pothvatima, no tome baš i nije tako. Nekako imate više potrebe da rekapitulirate zbivanja kroz cijelu prošlu godinu. Dakako i to je dio posla i karijere. I Vi to sada više nego ikada vrlo dobro shvaćate. Rezultat ove kratkotrajne ali cjelovite samoanalize će Vas odvesti kuda i treba. Naime na spoznaju da ste željniji još usavršavanja, učenja i napredovanja. Da niste spremni na timsko djelovanje, nego da je vrijeme da sebe stavite u centar. Također shvaćate da je pravo vrijeme da se oslobodite svega suvišnoga iz prošlosti, prije nego se prihvatite novog poslovnog projekta. Pogotovo da Vas ne bi na pola puta novih projekata uhvatili neki nepoželjni financijski neriješeni repovi iz prošlosti. Kada sve to lijepo posložite, nezaustavljivi ste! Krećete iz jedne sasma nove perspektive. Snažniji, samouvjereniji nego ikada u sve svoje sposobnosti, jasni u izražaju što želite a što ne. Samim time privlačite nove i sjajne poslovne prilike, stojeći u centru zbivanja. Sva svijetla su uperena u Vas, u Vaše sposobnosti da vodite, i da se jasno definiraju vaši odnosi u poslovnom svijetu. Preuzeli ste vodstvo u Vašem osobnom poslovnom životu, i svima je vaša pozicija vrlo jasna. No nemojte dopustit da Vas Vaše novo ruho baci na koljena prevladavajućeg možebitnog porasta ega. Aspekti kažu da Vas intuicija trenutno ne služi najbolje, stoga posavjetovanje s osobama od povjerenja nije na odmet.

LJUBAV

Strijelci u stabilnoj vezi prolaze kao i mnogi sada kroz dosta harmonično razdoblje, možda više na rubu stagnacije nego harmonije, koja proizlazi iz potrebe za analizom dubine partnerskih odnosa. Aspekti preporučuju oprez i ne hitre odluke sada. Inače bi se stvari mogle nepotrebno zakomplicirati. Ne izražavanje emocija, tajnovitost i suzdržavanje emocija bi moglo dovesti do osjećaja usamljenosti i izolacije. Ne forsirajte ništa,ali se izražavajte u ljubavi i istini. Slobodni strijelci bi mogli patiti za „zabranjenim voćem“. Doduše nešto za čime Strijelci općenito vole patiti. Trava s druge strane ograde, se nekako uvijek čini zelenija. Pošto Vam je aspekt slobodnjaštva više nego inače izražen, prepustite se starim i dobrim prijateljstvima, kao i Vama tako izazovno, novima, i nikad se ne zna, iz jednog lijepog prijateljstva se iznenada izrodi nova prava ljubav.
ZDRAVLJE

Dragi Strijelci, ovo godine ste se jako iscrpili, pogotovo na emocijonalnoj i mentalnoj razini. Da bi se uspostavila ravnoteža i spriječilo narušavanja zdravlja, preporuka planeta glasi, fizičke aktivnosti. Dali duge šetnje ili neka sportska aktivnost po Vašoj želji neka bude, ali da bude. Jedino pazite na zimske prehlade i pad imuniteta, običajan za ovo godišnje doba. Stoga hranite se zdravo, i dobro se utopliti pri fizičkim aktivnostima.

JARAC - osobe rođene od 22. prosinca do 20. siječnja

POSAO I KARIJERA

Dragi Jarčevi, Vi ste se u posljednje vrijeme doista naradili. Najvjerojatnije ste radili na nekoliko projekata paralelno, ili radili nekoliko poslova paralelno. Povezali ste se s puno novih ljudi, grupama i to vas je inspiriralo. No uskoro stižu promjene, naučili ste jako puno o sebi i svojim poslovnim partnerima. Mnogi će kao rezultat novostečenih iskustva otpasti, a s nekima čete produbiti suradnju. Sve u svemu su dobre i podržavajuće energije,no aspekti savjetuju da je sada vrijeme za fokusiranje,pojednostavljenjem, i jedan posao po jedan. Niste hobotnica, i ne možete u nedogled nastaviti sa tolikim poslovima/projektima sve u isto vrijeme. Posijali ste mnogo plodnih sjemenki koje Vas zasigurno odvode do ostvarivanja svojih dugo željenih poslovnih snova. Povezali ste se s mnogo ljudi, i shvatili da Vas timski rad inspirira i nadahnjuje. Također ste naučili da Vas mnogi aspekti u poslovima više ne zanimaju i da ste spremni za nove,pa čak i nekonvencionalne načine djelovanja. Ulaskom u znak Strijelca to sve je još više naglašeno, no drugi aspekti savjetuju da se na kratko vrijeme odmaknete, zaustavite, napunite energije, još jednom sve dobro proanalizirate sa svih strana. Nema dvojbe da budući projekti/poslovi budu vezani za timski rad, no sada je bitno da do kraja sami sebe izdefinirate u odnosu svog vlastitog položaja unutar istoga, da biste opet uskoro mogli punom parom krenuti u djelovanje, kada Sunce uđe u Vašu kuću Jarca.

LJUBAV

Jarčevi u vezi i dalje prolaze kroz harmonično razdoblje sa partnerom/icom. Doista se možete osloniti na njega/nju i velika podrška koju Vam pružaju Vas čine sretnima i daju Vam toliko potrebnu stabilnost. Slobodni Jarčevi kao da su malo zbunjeni od silnih novih poznanstava kroz turbulentno poslovno razdoblje. Odnos posao i emocije su se nekima možebitno malo pobrkali. Uživate u društvu mnogih prijatelja, poslovnih kolega, pa na tren kao da više ne znate odvojiti dali su to samo prijateljske emocije, ili nešto drugo. Aspekti preporučuju da se i dalje slobodno družite, i sve je moguće,no nemojte ništa forsirati. Dozvolite da se stvari same po sebi razvijaju. Neki od Vas su spremni za ozbiljniju vezu,a neki još nisu. Vrijeme je kao i uvijek naš najbolji prijatelj a i učitelj. Saturn, vladar Vašeg znaka Vas ljubazno podsjeća na tu činjenicu.

ZDRAVLJE

Dragi Jarčevi, očigledno ste se jako iscrpljivali u zadnje vrijeme. Nije ni čudno da ste na trenutke na rubu totalne iscrpljenosti. Moguće su glavobolje, pa kako i ne bi od tolike poslovne „glavobolje“. Također Vas muče i ove stalne promjene vremena, te slijedi sve u svemu i pad imuniteta. Preporučeni odmak od poslovnog djelovanja, svakako maksimalno iskoristite da se posvetite svom zdravlju. Odmarajte se, zatopljeni u domaćoj atmosferi. Dozvolite da Vas Vaši najmiliji okružuju pažnjom. Kao i uvijek i svima, preporuka glasi, meditacija, zdrava hrana puna vitamina i minerala, kao i proces iscjeljivanja, otpuštanja staroga, da bi se stvorili uvjeti za novo.

VODENJAK - osobe rođene od 21. siječnja do 19. veljače

POSAO I KARIJERA

Dragi Vodenjaci, i Vama konačno na poslovnom planu sunce probija svoje prve zrake kroz dugotrajnije razdoblje naoblake. Svi napori i ustrajanost konačno dolaze na naplatu i željenu poziciju. Nadređeni kao i kolege vide Vas u sjaju muke svoje. Vaše vizionarstvo, inovativnost i odgovornost konačno blistaju u punom sjaju, svima na očigled. Moguća su promoviranja na više pozicije, kao i sjajni novi poslovni kontakti. Nemojte slučajno sav ovaj sjaj i priznavanje, koje Vas okružuje, zatamniti egom ili prevelikim ponosom. Bilo bi šteta da ovu poziciju na koju tako dugo čekate, zatamnite trivijalnim i nepotrebnim emocijama. Naglašena je više nego prije suradnja sa drugima, i djelovanje u timskom radu. Uložen trud u smjeru socijalnog umrežavanja se sada ispoljava u konkretne oblike plodova rada. Sada je i vrijeme za sadnjom novih poslovnih ideja, koje će već početkom sljedeće godine donositi konkretne plodove. Vrla je vjevatnost da budete stavljeni pred zid, za donošenjem neke vrlo važne odluke, ali koja je povezana sa suradnicima, koji su malo sporiji od Vas, dragi moji Vodenjaci. Nemaju svi kao Vi urođeni turbo mehanizam, živjeti i djelovati svjetlosnim godinama unaprijed! Iskoristite to kratkotrajno razdoblje za introspektivu na svoje vlastite mogućnosti, želje i htijenja, kao i na možebitne ispravke nepovoljnog djelovanja iz prošlosti, s Vaše strane. To nikao ne znači odustajanje od novo započetih projekata,nego malo rekonstruiranje,da se svi i sve, uključeni/o, posloži i usmjeri na sve strano zadovoljstvo. Dočekali ste da konačno postanete vođa neke grupe ili organizacije. Aspekti Venere Vas maze, stoga uživajte u Vlastitoj kreativnosti, organizacijinim sposobnostima i suradnju sa cijelim svijetom, ma i sa cijelim univerzumom.

LJUBAV

Na ljubavnom planu Vas Venera također mazi, pa se sjaj i uspjeh na poslovnom planu izražava i na Vaš ljubavni život. Neodoljivi ste do beskraja. Vrijeme je da slijedite svoje snove, koji bi Vas u partnerskim odnosima, ako ste slobodni, mogli odvesti i do takozvanih veza na dužinu. Mogla bi Vam se sada tako popularna, veza –ljubav preko interneta desiti. Razdoblje Strijelca naglašava trenutno i potrebu za egzotikom, stoga se nemojte iznenaditi, da je riječ o osobi s neke druge strane velike bare. Naglašen je i aspekt djece, što bi moglo značiti da Vaša nova ljubavna idila već uključuje i dijete od strane partnera, što Vas nimalo ne smeta,dapače i inspirira. Vodenjaci u stalnoj vezi prolaze kroz harmonično razdoblje, stoga uživajte svaki slobodni trenutak za zajedničke užitke. Putovanje na neko neobično mjesto bi bila taman ona prava točkica na i! Doduše zadnja točkica bi mogla biti i vijest o prinovi u obitelji! Ako već imate dijete/cu, iznenadit će Vas nečim novim, neočekivanim i nadasve radosnim.

ZDRAVLJE

Zimski period kao i za sve nas ostale, uključuje male padove imuniteta, prehlade i pošto je kraj godine, lagane znakove iscrpljenosti. Pobrinite se ozbiljno za sebe, da s početkom Nove Godine, ne biste još povlačili repove zanemarivanja zdravlja. Neke od Vas bi mogla uhvatiti i nesanica. Vjerojatno zbog tolikog nalete brzih promjena, koje niste očekivali, a već tako dugo očekujete. Opustite se, uđite u dotok sa svojim naj emocionalnijem aspektima sebe, i dozvolite da Vas sva najtamnija i najsvjetlija iskustva iscijele.

RIBE – osobe rođene od 20. veljače do 20. ožujka

POSAO I KARIJERA

Drage moje Ribice, već neko vrijeme ste jako prpošne i kao da Vas je netko pustio s lanca! Prepuni ste avanturističkog duha na svim poljima, pa tako i na poslovnom. Svi aspekti koji su Vas od početka godine „kočili“, sada Vas opet podržavaju. Ne znatne kud biste od posla, ponuda i poslovnih prilika! Pomalo ste i nemirni, što, kuda, kako? Kao da ste po prvi put u slastičarnici i naprosto ne znate koji kolač odabrati. Ovaj period je savršen za nova saznanja, učenja, istraživanja. Ulaskom u znak strijelca, Vaša potreba za novim, ekspanzija i prepustiti se pogledati vlastite iz perspektive onog s druge strane, Vas mami i inspirira. I to je sjajno. Usuđujete se više nego inače kročiti u nepoznate pravce i dozvoliti da Vas Univerzum iznenadi. Puni ste snage, otvoreni i Vaš unutrašnji sjaj je nemoguće ne primijetiti i na van. Shodno tome, privlačni ste svima na poslovnom planu. Iskoristite ovaj sjajan trenutak, da posložite sve svoje poslovne želje onako kako Vama odgovara. Konačno ste tu gdje ste odavno željeli biti. Viši autoriteti Vas konačno prepoznaju, Vaša reputacija raste i raste, ali nemojte zaboraviti i veću odgovornost koja ide ruku pod ruku s istom. Od silne želje da Vas ima posvuda i sa svakim, mogli biste propustiti koji važan sastanak ili intervju. Odnosi s javnošću, marketing, inozemstvo i suradnja sa ženama su povoljno istaknuti. Također Vam se preporučuje timski rad, da Vas Vlastiti ego ne bi bacio uskoro na koljena, jer uz tolike uspjehe i samo sjaj, teško mu je ne odoljeti.

LJUBAV

Sve što ima trenutno veze s egzotikom, mističnim, nepoznatim Vas kao magnet privlači. Vaš ideal o Princu/Princezi, ide definitivno u smjeru egzotičnog istoka. Ako ste slobodni, spremni ste za vezu s nekim tko po Vašim dosadašnjim idealima i percepcijama se nikako nije uklapao u Vaš svijet. Da li da se radi o strancu, različite edukacije, tradicije, sve je moguće. Ribice u vezi, imaju silnu potrebu za produbljivanjem emocionalne stabilnosti. Ako ste se od strane partnera osjećali u zadnje vrijeme zapostavljenima, sada želite to raščistiti i točno znati gdje ste i gdje niste. Budući da Vas na poslovnom planu prati ekspanzija i uspjesi, želite osjetiti emocionalnu podršku i stabilnost od Vašeg partnera. I to je sasvim u redu, no dozvolite i Vašem partenru/ici, da se prilagode na mnoge novo nastale promjene. Ne zapostavljate svoje najmilije, pogotovo ako netko od njih trenutno ima potrebu za više pažnje, sve čete stići, ne brinite se. Samo skladno i polako dovedite sve u ravnotežu.

ZDRAVLJE

Zdravlje Vas sve u svemu dobro služi, osim možda uobičajenih zimskih prehlada, mali padovi imuniteta, stoga se zdravo hranite, uzimajte dovoljno količine vitamina, i ako potrebno, stare dobre metode, čaj, limun, med. S obzirom na Vašu privlačnosti ka egzotici, ne bi me začudilo da si i dodate pokoji orašid, cimet ili datulju onako usput u jelovnik! Svakako dobar i zdrav dodatak, kako za Vaše zdravlje, pa tako i za Vašu lepršavu maštu.

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *