Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

9 stvari koje su važnije od prstena na ruci!

9Često provodimo previše vremena u žaljenju zato što smo sami bez partnera, kao da je pronalazak partnera jedino što nam je važno u životu.
Umjesto toga trebali bismo se fokusirati na neke druge stvari koje jednako važne, čak i važnije od prstena na ruci. Ali najvažnije je da smo sretni i zadovoljni životom kojeg živimo jer sami ga krojimo.

U nastavku pročitajte nekoliko zanimljivih stvari koje su važnije od prstena na ruci:

1. Prijatelji
Bez obzira da li ste u vezi ili ne prijatelji su iznimno važni. Potreban nam je netko na koga se uvijek možemo osloniti i tko će biti pored nas u sretnim i teškim trenucima. Prijatelji su veliko bogatstvo koje treba čuvati i njegovati.

2. Posao
Iskoristite vrijeme kada pauzirate od veza i posvetite se svom poslu i karijeri. Na taj način, ne samo da ćete uspješno graditi karijeru, već ćete raditi na sebi i svojoj sigurnosti, a samim time i boljoj budućnosti.

3. Pronađite svoju sreću, nije vam potreban muškarac da biste bili sretni.
Radite stvari koje volite i koje vas čine sretnima i ispunjenima jer ćete samo i isključivo na taj način biti istinski sretni.

4. Samopoštovanje
Naučite voljeti sebe jer ćete se samo tako osjećati lijepo i voljeno. Budite svjesni svojih vrijednosti i ne pristajte na ništa manje od onoga što zaslužujete.

5. Postavite si životne ciljeve
Postavite sebi jasne životne ciljeve i radite na karijeri jer jedino tako ćete biti motivirani da ih ostvarite.

6. Zdravlje
Radite na svom fizičkom i mentalnom zdravlju, redovito vježbajte i hranite se zdravo. Kako se kaže “u zdravom tijelu zdrav duh”.

7. Probudite avanturistički duh u sebi
Putujte, bavite se sportom i uživajte u životu. Mladi ste i nezavisni zato iskoristite to dok još možet da vam kasnije ne bi bilo žao.

8. Obitelj
Nemojte zanemarivati obitelj, gradite čvrste veze sa svojim najbližima. Znajte da su oni uvijek tu za vas i uvijek će vam biti podrška u svemu što radite.

9. Samostalnost
Budite samostalni i naučite živjeti i preživjeti sami bez ičije pomoći.

Mel

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *