Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Dnevni horoskop za petak, 19.4.2013.

Naša najpoznatija astrologica Kllea, samo za glamour.hr napisala je dnevni horoskop. Pročitajte što su vam zvijezde pripremile za danas.

klea

Dobro jutro!! i evo nam dana Venere, a na snazi jos uvijek onaj predivan aspekt Venere i Neptuna….ali i Sunce u zagrljaju sa Marsom na zadnjem stupnju Ovna…sutra zajedno zagrljeni ulaze u znak mirnijeg (barem na izgled) i prizemljenog znaka Bika….
Mjesec nam je u Lavu i naglasak je na vatri, jakim osjećajima koja nose u sebi zastitnicke instinkte. Ne moram napomenuti da ce sve nekako biti dramaticno, bombasticno, zeljno aplauza, publike…ali i samouvjereno (ne pretjerati), velikodusno i na jedan nacin tko moze i rasipno, kako na financije, tako i na emotivnom dijelu.
Bilo bi dobro da usmjerite aktivnost prema svemu sto sluzi nasem uzivanju i zadovoljstvima, ali i pokretati samostalne poslove, aktivirati kreativne ideje, prenositi ih drugima…i naravno…kako sve mirise na ljubav, ali i na svadu, prepucavanja…ipak bi bilo dobro izabrati ovu prvu opciju….

Klleu možete potražiti na Wellnes&Eteric  Festu u Arena Centru Zagreb, Festival traje od 19.-21.04.2013.  Možete se predbilježiti za konzultacije na broj telefona: 098766041.

Cijene konzultacija i ostalih astroloških usluga su na sajmu 20% jeftinije.

Radno vrijeme sajma: petak 10.00 – 21.00, subota i nedjelja od 9.00 do 21.00 sati

 

Kllea

http://www.facebook.com/kllea.wega

tel: 060 600904

mob: +385 977007 828

Email: info.kllea@gmail.com

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *