Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Veliki ljetni horoskop – Vaga

Punom parom naprijed 
vagaImpulzivan Mars ulazi u proaktivnu Vagu 3. srpnja te joj donosi vrijeme u kojem će prštati od energije.
Osjećat ćete se konkurentnijim sa Marsom u desetoj kući sve do 23. kolovoza, i također ćete biti motivirani za timski rad, jer ćete shvatiti da u suradnji s nekim možete ostvariti više nego kad radite sami.
Sa Suncem u vodenom Raku i u vašoj desetoj kući karijere, vaše emocije igraju značajnu ulogu u odlukama vezanim uz karijeru. Međutim, poslušan Jarac u Punom Mjesecu u vašoj četvrtoj kući vas podsjeća kako bi obiteljske obveze mogle biti u sukobu sa profesionalnim aktivnostima. U međuvremenu, graciozna Venera pleše na svom putu kroz kapriciozan Gemini, i vaša deveta kuća avantura, privlači vas na beskrajne povorke zanimljivih ljudi i događaja.
Trebali biste se zapitati jesu li ta fascinantna iskustva koja stalno proživljavate samo smetnja, dok se merkur retrogradno uključuje u vašu jedanaestu kuću prijatelja i želja 14. Srpnja. Ipak, nećete biti spremni napustiti svoj aktivan društveni život, jer su se neukrotiv Mrs i četiri druga planeta uskladili sa uživanjem Jupitera od 17.-24. srpnja.
Ako ste pretrpani, vulkan iz užarenog Marsa će dominirati Plutonom 17.srpnja, i s druge strane nestabilnim Uranom 18.srpnja, te bi mogao pojačati krizu u odnosima. Srećom, Rak u Mladom Mjesecu će vas sa spontanim Marsom i maštovitim Neptunom zaštiti na ključne dane, te vas poticati na kreativne ideje kojih ćete se u sekundi dosjetiti.

KARIJERA
Ostanite smireni i onda kada gori
Većinu ovog mjesecu, odgovornosti će se gomilati u vašem profesionalnom životu. Sunce u vašoj desetoj kući karijere vas može staviti u središte pozornosti, ali isto tako bi mogli biti pod pritiskom. Važan ključni dan u karijeri će vam biti 7.srpnja, kada ćete imati dva velika događaja.

LJUBAV
Gledanje u pravom smjeru
Na kraju, strastven Mrs ulazi u vaš znak 9. Srpnja, nakon što ste nejasno vukli svoje probleme u dvanaestoj kući od prošlog studenog. Vaša strast izlazi na vidjelo, i ovo je vrijeme da krenete naprijed i preuzmete inicijativu u svom životu, te u svojim odnosima. Vi znate kako biti uporan na elegantan način i vrijeme je da to i učinite. Ipak, u ovoj uzbudljivoj promjeni ćete ponekad naići i na stjenovit put.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *