Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

10 nijansi nježno sive

11_nijansi_sive_outfit_Pretpostavljamo da Erika Leonard, poznatija kao E. L. James, autorica knjige 50 nijansi sive, nije niti sanjala da će njezina knjiga doživjeti ovakav uspjeh. Da stvari budu još nevjerovatnije, glavni protagonist romana određuje modne trendove svjetskih zvijezda.

Pogledajte casting prijedloge by Christian Grey.

Ryan Gossling

10_nijansi_sive_1

Svatko tko je vidio Ryanov povratak kao Jacob u filmu Crazy, Stupid Love, gdje je stalno bio bez majice, zna kako je on jako, jako sexy. No, može li Ryan izaći iz tamnijih nijansi, a da i dalje ostane neoštećen? Moramo priznati da nam uopće ne bi smetalo da se odluči za tako nešto.

Chris Pine

10_nijansi_sive_2

Šuška se da je zvijezda Zvjezdanih staza generacije X, Kapetan Kirk dobio ulogu u BDSM-ovom bilijarderu, ali je nedavno demantirao nagađanja, rekavši: „Ne, neću to učiniti. Ne posjedujem tako veliku želju kao Michael Fassbender da ih sve ostavim na cjedilu.“

Alex Skarsgaard

10_nijansi_sive_3

Sexy zvijezda serije True blood nije ni čuo za ovu listu 50 najljepših nijansi sive, dok mu to nisu spomenuli reporteri u jednom intervjuu, a sada iza sebe ima legiju obožavateljica koje navijaju da dobije glavnu ulogu. Što se tiče njegovog seksipila, zadovoljava sve kriterije.

Ryan Phillippe

10_nijansi_sive_4

Mediji su nedavno povezali Ryana s ulogom – i bilo koja tinejdžerica koja ga je vidjela u filmu Opasne namjere zna kako on može zapaliti publiku.

Henry Cavill

10_nijansi_sive_5

Britanski „komad“ je već bio na kastingu za Supermena, blockbuster koji će se uskoro pojaviti na velikim kino platnima, no mnogi od vas bi ga radije vidjeli u drugoj vrsti odijela.  Henry je već izgubio ulogu u Twilightu od R- Patz-a. Može li ova lista biti njegova šansa da zablista?

Christian Bale

10_nijansi_sive_6

Taman, samozatajan, jasno i zabrinjavajuće privlačan- bilo bi lako zamisliti Christiana Balea kao Christiana Greya. Bojimo se priznati da ga radije volimo zamišljati u njegovim ranijim slavnim danima u ulozi u Američkom psihu, nego sada kada ima 38 godina. Mislite li da je prestar?

Emilia Clarke

10_nijansi_sive_7

Zvijezda serije Igra prijestolja se snažno bori protiv fanova i kritika, kako bi dobila jednako tako snažnu ulogu Anastasie.

Emma Watson

10_nijansi_sive_8

Čini se da je Emma također jako popularna među fanovima, no ipak želi pobjeći od uloge Hermione koja je konstantno prati i glumiti odraslu osobu u ulozi Anastasie, koja će jednom zauvijek izbrisati sliku djeteta koje je glumila u Harry Potteru.

Mila Kunis

10_nijansi_sive_9

Mnogi fanovi su glumicu predložili za ulogu pokorne Ane, za koju je bila kao stvorena zbog svojih velikih očiju i svoje hrabrosti.

Elizabeth Olsen

10_nijansi_sive_10

Mlađu sestru Olsen uloga apsolventice Ane bi mogla proslaviti i konačno njeno ime učiniti prepoznatljivijim.

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *