Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Adria Entertainment i MOTO Mondo daruju

U svojoj povijesti koja seže u 2005. godinu, ADRIA ENTERTAINMNET je za svoje koncerte u Hrvatskoj i u regiji do sada prodala oko 995.000 ulaznica. Prema statistici, predviđa da će se uskoro pojaviti kupac milijunte ulaznice!!

KUPCU MILIJUNTE ULAZNICE ADRIA ENTERTAINMENT I MOTO MONDO ĆE DAROVATI skuter Aprilia SR Motard te besplatne ulaznice za sve koncerte u organizaciji Adrie Entertainment koji će se održati do kraja 2014. godine!!

image004

Kupcu 999.999-e ulaznice i kupcu 1.000.001-e ulaznice bit će poklonjene ulaznice za koncerte u organizaciji Adrie Entertainment koji će se održati do kraja 2013. godine!!

Dragi i poštovani ljubitelji glazbe i koncerta, u idući 10 dana možda baš VI budete milijunti kupac ulaznice za neki od najavljenih koncerta u organizaciji Adrie Entertainment! Ukoliko još niste kupili Vašu ulaznicu za neki od navedenih projekata: DEPECHE MODE, WE WILL ROCK YOU – Queen mjuzikl, WHITESNAKE, ROGER WATERS – THE WALL, SANTANA, IRON MAIDEN, LEONARD COHEN, ROBBIE WILLIAMS, PETER GABRIEL; sada je pravo vrijeme da to učinite jer ADRIA ENTERTAINMENT I MOTO MODNO daruju milijuntog kupca ulaznice!

image001Nova Aprilia SR Motard je skuter koji donosi zabavu i sportski duh u svakodnevnu vožnju. Okarakteriziran je agresivnim, jednostavnim i kompaktnim stilom. Brzi start, ubrzanje i agilnost u prometu glavne su vrline Aprilije SR Motard dizajnirane za mlade vozače koji uvijek žele biti prvi na gradskim ulicama. Super moto duh u sportskom skuteru.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *