Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Veliki ljetni horoskop – Djevica

Pospremanje ormara

djevicaVaša sposobnost zadržavanja privatnosti i upravljanja detaljima mogla bi više puta biti testirana ovog mjeseca kada se vaš vladajući planet, Merkur, okreće retrogradno 14. srpnja. Dugo skrivena pitanja vračaju se na površinu kako trotjedni period komunikativnog Marsa počinjeu dubokoj recesiji vaše 12. kuće Tajni. Bolje je diskretno podijeliti vašu osjetljivu istinu, nego li je zadržati za sebe.

Jačanje odnosa izgradnjom povjerenja može imati pozitivan utjecaj na vaše financije kada asertivni Mars ulazi u Vagu i vašu 2. kuću Resursa 6. srpnja. Puni Mjesec u ambicioznom Jarcu 6. srpnja pali vašu sposobnost izražavanja u vašoj 5. kući Ljubavi i kreativnosti, kako bi naglasio važnost stvaranja novih saveza ili obnavljanja onih starih. Regenerativna Plutonova konjukcija na puni Mjesec mogla bi vratiti starog ljubavnika iz prošlosti ili oživjeti kreativnost ili talent kojeg već dugo niste koristili.

Obaveze prema prijateljima i kolegama teško leže na vašem srcu s mladim Mjesecom brižnog raka u vašoj 11. kući Grupa na ključni datum. Skromni Satur je u vašoj 2. kući novaca i stvara stresan savez s konjukcijom Sunce- Mjesec, izazivajući vas da stvarate kompromise u interesu vaše financijske stabilnosti. No to ne znači da ušutite i podržite tuđe mišljenje: već da ozbiljno diskutirate o ciljevima i vrijednostima kako biste bili sigurni kako vi i vaši kolege idete u istom smjeru.

Inovacija je potaknuta Jupiterovim pametnim sextilom s s briljantnim Uranom 22. srpnja., ali napeti aspekti metodičkog Marsa 20.srpnja, sugeriraju da će možda trebati i mjesec dana da se neke vizije ostvare.

Karijera

Kontrolirajte

Timski rad može biti kritičan ovaj mjesec. Srpanj počinje sa Suncem u vašoj 11. kući Grupe, što može odraditi vašu razinu sadašnje uspješnosti. Međutim važno je pokazati suosjećanje prema svojim kolegama, jer suradnja je izgrađena na više razina od emocionalne ugode intelektualnog slaganja. Podupirati suradnike privatno, čak i kada se ne slažete s njima, pokazuje koliko ste brižna osoba.

Ljubav

Nedovršeni poslovi

Vaš život bi trebao biti lakši s nervoznim Marsom kad konačno okonča svoj sedmomjesečni boravak u vašem znaku 7. srpnja. Ovaj pomak strastvenog planeta u vašu 2. kuću Samopoštovanja je podsjetnik kako vrijedi ulagati u sebe kako biste se osjećali poželjnijima. Također je podsjetnik na fer ponašanje u odnosima s drugima. Samo budite oprezni i ne djelujtei žurno kako bi izbjegli gubljenje vremena i novca.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *