Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Ultraženstvena kolekcija Aleksandre Dojčinović

Aleksandra Dojčinović8

Revijom Aleksandre Dojčinović otvorena je jubilarna 15. sezona najvećeg Perwoll FASHION.HR-a dosad. Modna dizajnerica predstavila je ekskluzivnu pret-a-porter kolekciju inspiriranu Opel Adam-om koji baš kao i Aleksandrin stav odražava stav i osobnost pojedinaca koji i sami kreiraju trendove, ne boje se novih stvari, a moda i stil su im bitni. Ultraženstvenost je i dalje Aleksandrin zaštitni znak, a kroz cjelokupnu kolekciju provlači se mnoštvo boja i upečatljivih detalja. Krojevi su pomalo strožih linija, i dalje sa naglaskom na volane, a osim lepršavih haljina koje utjelovljuju ženstvenost, Aleksandra je prikazala i atraktivne kapute koji će se zasigurno naći u ormarima domaćih ljubiteljica mode. I ove sezone naglasak je na zanimljivom asesoaru, točnije kožnim torbama koje dolaze u nekoliko različitih efektnih varijanti.

Paviljon 5 Zagrebačkog velesajma bio je prepun modnih zaljubljenika koji su došli vidjeti što je jedna od najpopularnijih domaćih dizajnerica pripremila za aktualnu sezonu. U prvim redovima uživale su brojne obožavateljice Aleksandrinog dizajna – Severina, Vanessa Radman, Nevena Rendeli, Lejla Filipović, Judita Franković, Anica Kovač, Iva Balaban, Mirela Forić, Ana Rucner, Barbara Kolar, Renata Sopek, Mila Elegović, Antonija Stupar Jurkin, Ana Strizić, Petra Nižetić, Marija Borić, Ana Maras, Lana Gojak, Linda Begonja, Ecija Ivušić, Tihana Harapin Zalepugin, Milada Privora, Nataša Svekler, Ogi Antunac, Anita Dujić, Sarah Josipović, Korana Gvozdić, Martina Podgorski, Ivana Delač Đolo, Petra Kurtela, Sara Renar, Rajna Raguž, Ivana Ergić, ali i jedan od najbolje odjevenih Hrvata, pjevač Luka Nižetić.

Aleksandra Dojčinović3 Aleksandra Dojčinović2 Aleksandra Dojčinović1 Aleksandra Dojčinović Aleksandra Dojčinović5 Aleksandra Dojčinović4 Aleksandra Dojčinović7

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *