Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

ELFS EDEN SS21

Kolekcija koja slavi prosperitet i novu, svjetliju budućnost

Elfis1Nostalgičnim editorijalom, koji nas vizualnim elementima vraća u prošlost, ali istodobno slavi prosperitet i najavljuje novu svjetliju budućnost, najpoznatiji domaći modni dvojac ELFS predstavio je novu kolekciju simboličnog imena – EDEN.

Dizajneri su za ovu sezonu pripremili ženstvenu kolekciju u kojoj dominiraju romantične haljine, damski kompleti, praktične torbice te elegantne sandale i salonke. Nova kolekcija vraća nadu u bolje sutra te predstavlja i svojevrsno buđenje i novi početak, nakon sumornog razdoblja u kojem se svijet našao protekle dvije godine. Upravo zbog toga ELFS slavi popuštanje mjera te nas poziva da zakoračimo u sezonu društvenih događanja u ženstvenim kreacijama koje odišu retro elegancijom.Kolekcija EDEN dostupna je ELFS dućanima u Zagrebu, Rijeci, Splitu te putem online shopa.

„Inspiraciju za kolekciju pronašli smo u samim tkaninama poput brokata, buklea, čipke, a želja nam je bila izraditi zadnjabezvremenske komade koji će se svakoj ženi pokazati kao dobra investicija za više prigoda“, ističe Aleksandar Šekuljica iz modnog dvojca ELFS.

Cvjetni motivi, kao i bogato ukrašene tkanine senzualne kolekcije EDEN izravno pozivaju na prosperitet i bolju budućnost koja je pred nama, a koja kao da govori - vrijeme promjena više se ne čeka, ono je stiglo i sad je pravi trenutak da u njemu uživamo punim plućima!

U novim haljinama iz kolekcije EDEN upravo tako će se svaka žena i osjećati!

Dizajneri: Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić za Elfs
Fotografija: Danijel Galić
Frizura: Studio Marcela
Šminka: Ines Krajinović
Modeli: Ana Laura i Juni za Talia Models
Set: Dobar partner

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *