Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Toni Cetinski oduševio Beograđane

Toni Cetinski8

Odličnim nastupom u do kraja ispunjenoj beogradskoj “Kombank areni” Toni Cetinski još je jednom dokazao ne samo svoj zvjezdani status već i neograničene vokalne mogućnosti. Svojim nastupom koji je trajao nešto duže od dva sata, Toni je uspio “natjerati” publiku da s njim pjeva sve njegove hitove, potvrđujući da je danas sigurno jedan od najboljih i najuspješnijih pjevača u regiji.

Tonijevi stari hitovi doslovno su zaludili publiku, dok su sve nove pjesme na ovom koncertu doživjele svoj vrhunac i pronašle publiku koja će ih još dugo vremena sa zadovoljstvom slušati. Gotovo tijekom svake pjesme na pozornicu na kojoj je nastupio padale su plišane igračke, koje je Toni sa zadovoljstvom skupljao zahvaljujući beogradskoj publici na nevjerojatnom prijemu i energiji kojom su ga obasipali tijekom cijelog koncerta.

Toni je tijekom koncerta iz publike izvukao i dvije djevojčice koje su s njim izvele pjesmu “Kada žena zavoli”, da bi mu se u jednom trenutku na sceni priključio i mladi talentirani pjevač Davor Jovanović, pobjednik glazbene audicije. Publiku je osvojio svojom spontanošću, humorom, ali i odličnim odabirom pjesama, koje su zajednički pjevali u jednom dahu, stvarajući odličnu atmosferu koja je svoj vrhunac doživjela na kraju samom koncerta.

Po običaju Toni je za koncert imao i poseban styling koji mu je za ovu prigodu osmislio Boris Banović. I nakon 25 godina karijere Toni Cetinski uvijek nudi nešto novo, iz godine u godinu sve je bolji i nema sumnje da će “Kombank arena” i beogradska publika s nestrpljenjem očekivati novi koncert Tonija Cetinskog.

Donosimo vam dašak atmosfere sa nezaboravnog Tonyevog koncerta.

 

Foto: Mirta Pejić

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *