Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Split se pokrenuo!

Pokreni se Split 4Prekrasna slika splitskih Prokurativa ispunjenih vježbačima Hrvatskoj šalje sportski pozdrav i poruku za što aktivnijim ljetom. Vaterpolisti Duje Jelovina i Marino Divković, TV voditeljica Renata Sopek, glumica Ana Gruica i modna dizajnerica Monika Sablić podržali su projekt Pokreni se u novoj sezoni.

Pozitivna energija splitskih vježbača proljetni je dan na Prokurativama pretvorila u događaj čija bi energija trebala češće vladati našim gradovima. Projekt kojem je cilj potaknuti ljude na aktivniji i zdraviji život ponovno ovog ljeta šalje poruku da se zamislimo nad samim sobom, da sami sebi posvetimo nekoliko tih trenutaka u danu kad upoznajemo sebe. Kineziologinje Ana Forko i Lana Leskovar dinamičnim su treningom vlastitom snagom dobro izmorile Splićane koji su se pokazali kao odlični vježbači.

«Apeliramo i ponavljamo, malo volje je potrebno da bismo naš život učinili kvalitetnijim i zdravijim. Split je sudeći po prepunim Prokurativama poslušao savjet koji ćemo promovirati tijekom ljeta a sve pozivamo i da nam se slobodno jave za savjete jer naš je tim na raspolaganju svima i to besplatno!» – izjavila je Lucija Mudronja za zagrebačkog Kineziološkog fakulteta.

Poruke projekta Pokreni se promoviraju i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske, a na događaju u Splitu svoja iskustva s vježbačima podijelili su i vaterpolisti Duje Jelovina i Marino Divković. Iako nisu vježbale, grupni trening sa zanimanjem su pratile i glumica Ana Gurica i modna dizajnerica Monika Sablić koje su voditeljici Renati Sopek otkrile kako dobru liniju zahvaljuju upravo napornim svakodnevnim treninzima.

«Vježbanje mi je promijenilo život još 2007. godine. Sada se svakog dana budim puna pozitivne energije, samopuzdanje je veće i odlučniji smo u svakodnevnom životu. Vježbanje je lijek za negativne misli i energiju, a splitski Marjan i Žnjan idealana su mjesta na kojima se redovno opuštam vježbajući!» – izjavila je glumica Ana Gruica.

Edukativno predavanje iz nutricionizma Karmen Matković Melki vježbači su pozorno slušali, a savjet se tražio i od kineziloškog tima KIF-a i Biotreninga. Trening vlastitom snagom pod vodstvom kineziologinja Ane Forko i Lane Leskovar predstavlja atraktivne vježbe vlastitim tijelom te elastičnim Kineta trakama koje su vježbači dobili na poklon. Partner projekta NIVEA nagradila je sve vrijednim poklonima koje su s radošću ponijeli kao uspomenu, dok je NIKE razveselio najsretnije vježbače.

Iduća postaja grupnog vježbanja i osvještavanja jedna je od najljepših plaža svijeta – dubrovačke Banje i East West. Uz službenog putnog partnera projekta Uniline, tim će predstaviti trening tik uz Jadransko more ali i ukazati na dobrobiti vježbanja uz vodu. Pod vodstvom kineziologa Fedora Kulušića Pokreni se po drugi puta u Dubrovniku održava u srijedu 18. lipnja u 18 sati. Svi prijavljeni vježbači će dobiti poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvrščivanje kože koji su neophodni i kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Kineta elastične trake za vježbanje, Jamnica Pro Sport izotonički napitak, magazin Men’s Helath, proteine BioTech USA i brojna druga iznenađenja.

Prijavite se i Vi za vježbanje u Dubrovniku, Šibeniku, Tuheljskim Toplicama i Zagrebu na www.pokrenise.hr

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *