Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Spektakularni show u Green Gold Clubu

Green Gold Club 3

Green Gold Club najavljuje veliko otvorenje nezaboravne, zlatne jeseni uz potpuno preuređeni interijer, najnoviji glazbeni program i party poslastice koje će vas ostaviti bez daha! Nova sezona u omiljenoj zagrebačkoj party destinaciji počinje u četvrtak 3. rujna, a na novoj, velikoj pozornici Gren Gold Cluba prvi će zasvirati tamburaški sastav Dyaco.

Ovaj sastav krasi zajednička ljubav prema glazbenoj umjetnosti kojoj je sedmero glazbenika u potpunosti predano i posvećeno. Od samih početaka, sastav njeguje ljubav prema tradicionalnoj tamburaškoj glazbi u koju su uveli moderan zvuk. Ne povodeći se za trenutnim glazbenim pomodnostima, slijedili su svoj put i kroz godine neumornog rada, razvili prepoznatljiv stil u spoju tradicionalnih i urbanih ritmova, što ih je dovelo u sam vrh tamburaške glazbe.

Green Gold Club 4

Nezaboravni vikend otvorenja nastavlja se u petak, 4. rujna uz glazbu uživo te najpoznatije strane i domaće glazbene hitove, a subotnja večer, 5. rujna rezervirana je za ljubitelje elektronske glazbe koje će bez sumnje oduševiti performans najtalentiranijih svjetskih glazbenika i plesnih umjetnika zabavnog programa Taste of Ibiza.

Green Gold Club 2

Najuspješniji svjetski DJ-i, plesni umjetnici u glamuroznim kostimima, akrobati te specijalni efekti na sceni čine novi koncept zabave koji spaja različite umjetnosti i vještine poput baleta, akrobatskog plesa i elektronske glazbe u jedno. Performans u zraku, ples na svili, te očaravajuće profesionalne koreografije najboljih performera u svijetu, samo su dio višeosjetilnog iskustva programa Taste of Ibiza, stoga ne propustite subotnju večer i jedinstvenu party pustolovinu koja će vas ostaviti bez daha.

colonia01

Uzbudljivo iznenađenje Green Gold Club priprema nam i u petak, 11. rujna kada nas očekuje vesela glazbena večer uz koncert grupe Colonia.

Green Gold Club povodom otvorenja sve posjetitelje nagrađuje besplatnim ulazom na partije i koncerte.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *