Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Zdravko Čolić zaveo Podgoricu, slijedi koncertni spektakl u Opatiji 25.07.!

Glazbena legenda i koncertni velemajstor Zdravko Čolić gotovo je četiri sata pjevao obožavateljima u Podgorici. Nakon 10 godina od posljednjeg koncerta, Podgorica je tako doživjela predivnu noć glazbe, topline i ljubavi u kojoj su adrenalin i emocije omamile ljude i nebo.

Zdravko Čolić Podgorica 2 Foto by Boris ŠekularacKoncert najveće regionalne glazbene zvijezde počeo je pjesmom ‘Sinoć nisi bila tu’, a Čola se potom se obratio publici: ‘Dobra večer, večeras ćemo pjevati za sve ono vrijeme koliko me nije bilo u Podgorici”, i nastavio sa pesmom ‘Produži dalje’…

Nakon toga pjesme su se nizale kao biseri, a publika iz Podgorice i ostalih crnogorskih gradova u glas je pjevala najveće hitove svog idola. Dva povratka na bis Čolić je završio pjesmama ‘Što ti dadoh’ i ‘Ti si mi u krvi’ i ‘Što ti dadoh’ sa aktualnog albuma ‘Varta i barut’ u izdanju Hit Recordsa.

Bila je ovo još jedna stanica na spektaklima obilježenoj turneji ‘Vatra i barut’, a sljedeće stanice na kojima ga publika sa nestrpljenjem očekuje su : Vrnjačka banja 18.07.; Opatija 25.07. i Ohrid 01.08..

Ulaznice za koncert na ljetnoj pozornici u Opatiji u pretprodaji po cijeni od 160 kn, 300 kn VIP, odnosno 190 kn, 350 kn VIP na dan koncerta, potražite putem sustava ticketshop.hr , te na prodajnim mjestima Tisak Media centara diljem Hrvatske, Dallas Music Shop Rijeka i ostalim prodajnim mjestima sa web stranice www.ticketshop.hr.

Foto: Nikola Saveljić/Boris Šekularac

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *