Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Simpatične The Frajle dva dana u Lisinskom!

Frajle drugi terminZbog velikog interesa Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča poznatije pod nazivom The Frajle najavljuju novi datum drugog koncerta.

The Frajle će se na binu popeti i 30. travnja 2015. u 20 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Obrade kojima su osvojile publiku 2009. posebnost su koja ih izdvaja od ostalih na glazbenoj sceni.

The Frajle lako uspijevaju na jednom koncertu podjednako zadovoljiti publiku izvodeći skladbe u rasponu ruske ciganske do aktualne pop-rock glazbe kao i izvodjenjem svojih autorskih pjesama koje su takodjer okupirale mnoge radio postaje na području cijele regije ( Ich liebe dich, Fina, Ko se to meni zaljubio, Štiklice). Nastupi The Frajli nisu tek izvedbe skladbi već interakcija s publikom, neopterećeno uživanje u glazbi bez rezerve i, ono što mnogi kritičari opravdano ističu, puno pozitivne energije i radosti.

Marija, Nataša, Jelena i Nevena ponekad se čine kao kabaretska skupina, a svemu pridonosi njihova upečatljiva kostimografija koja ih također čini bitno različitima od ostatka scene. Već prvi album nazvan ‘Naš prvi album s putovanja’ izazvao je iznimno dobre kritike i pridonio sve većoj posjećenosti koncerata Frajli. Nakon objavljivanja EP-a ‘A-strana ljubavi’ na kojemu su i dvije nagrađivane obrade ‘Meni trebaš ti’ te ‘Čukni vo drvo’ The Frajle su ponovno posegnule u kajdanku splitskog autora Zdenka Runjića i  pokazale da postoji neraskidiva veza između njih i “Runjićevih večeri”, tako je u novom ruhu izašla pjesma “Imala je lijepu rupicu na bradi” koja će se naći na novom albumu koji izlazi na jesen.

Ulaznice možete kupiti po cijeni od 100, 120 i 140 kuna na blagajni Lisinskog i online na www.lisinski.hr.

Foto: Press

Video: Youtube

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *