Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Maya Sar oduševila zagrebačku publiku

Maya Sar

Intimna atmosfera u VIP clubu, opuštenost i dobro raspoloženje publike podcrtali su prvi zagrebački koncert kantautorice Maye Sar.  Predstavljajući album “Krive riječi”, kojeg je početkom ljeta objavila u nakladi Aquarius Recorsa, Maya je tek natuknula koji su njeni vokalni afiniteti. Vodeći nas kroz prekrasnu glazbenu priču o albumu, Maya i bend, oformljen posebno za ovu priliku, potcrtali su koliko prijateljstvo, kvaliteta i dobra glazba idu ruku pod ruku. Bend sastavljen od najeminentnijih hrvatskih glazbenika predvodio je Ante Gelo, a već brojka od 10 glazbenika na sceni jasno daje do znanja koliko se studiozno prionulo ovako važnom predstavljanju ne samo Maye kao glazbenika već i albuma “Krive riječi”.

Koncert je otpočela, i završila, s pjesmom “Korake ti znam” s kojom je predstavljala Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu, a potom su krenule pjesme s albuma: “Krive riječi”, “Milovanja”, “More nemira” i druge.

Na pozornici joj se pridružio Marijan Brkić Brk, s kojim je otpjevala aktualni singl “O meni nikom ne pričaj”, a malo kasnije Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac  s kojima je otpjevala “Moj je život moja pjesma”, koju je Maya napisala kako bi pomogla podizanju svijesti žena o prevenciji raka.

Maya Sar, Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac

Kroz koncert Maya žanrovsku raznoličitost pjesama dodatno naglasila izvodeći i nekoliko evergrina poput Indexove “Kad ne bude mene” ili Runjićeve “Potraži me u predgrađu”. A homage svojim korijenima opjevala je u sevdalinki “Kraj potoka bistre vode”.

Sat i pol glazbene poslastice pratili su glazbenici poput Ivane Kindl, Zorana Predina, Matije Dedića (koji je i sudjelovao u nastanku ovog albuma), Nikše Bratoša, Alana Bjelinskog, Lee Dekleve, Mire Ungara ali i pripadnici medija poput Roberta Zubera, Ane Radišić, Dalibora Petka…

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *