Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Arena Zagreb spremna za slavljenički koncert ‘Vojnik pod zvijezdama’ Tonyja Cetinskog!

Tony_CetinskiŠteta što se ove godine ne dodjeljuje nagrada Top.hr Music Awards s obzirom da je po svim izvještajima Tony Cetinski na prvom mjestu u kategoriji Muški izvođač godine, ali dobra je vijest veliki koncert u zagrebačkoj Areni 31.05.!

Tony Cetinski, jedan od najvećih pjevača regionalne pop scene, glazbenik karijere duge trideset i pet godina, ali i službeno najemitiraniji izvođač već godinama, u posljednjim je pripremama za spomenuti koncert.

Osim što će sa svojom brojnom publikom, koja ga prati i bodri, proslaviti godine vrlo uspješne, bogate i iznimne karijere, Tony će na poseban način obilježiti i svoj rođendan!

O karijeri Tonyja Cetinskog puno toga već je rečeno i ispričano, dovoljno je između ostaloga spomenuti, da je svojim koncertima punio najveće Arene i dvorane u regiji, svojim vokalom stajao uz bok najvećim svjetskim tenorima, njegove pjesme osvajale su kako vrhove top lista, struku, ali i ono najvažnije – publiku.

Nešto manje od deset dana dijeli nas od koncertnog spektakla koji se s nestrpljenjem očekuje, a mi ćemo se podsjetiti posljednjeg aktualnog Tonyjevog singla ‘Tebi sve dugujem’, koji je već nekoliko tjedana u samome vrhu nacionalne top liste, čime je još jednom potvrđen status jednog od najuspješnijih i najtraženijih izvođača u regiji.

Ukoliko još niste osigurali svoju ulaznicu za koncert u zagrebačkoj Areni 31.05., to možete napraviti klikom na LINK

Vidimo se 31.05., na slavljeničkom koncertu Tonyja Cetinskog u Areni Zagreb!

 

Foto: Matea Smolčić Senčar

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *