Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Prekrasna Danijela Martinović blista u novom spotu

Danijela Martinović 3Danijela Martinović snimila je videospot za hit pjesmu „Jednu za ljubav“. Idila prirode u kojoj je spot snimljen kao da je dodatno inspirirala Danijelu koja blista u nikad boljem izdanju. Lepršava kratka frizura pjevačici otkriva lice koje šalje pozitivnu energiju te vjerno prenosi poruku pjesme. Treća nagrada stručnog žirija na Splitskom festivalu bila je uzlet za pjesmu koja je posljednjih mjeseci slušana diljem Hrvatske i regije.

Prekrasni kadrovi video spota snimljeni su u prestižnoj makedonskoj vinariji Chateau Kamnik, sinonimu za vrhunska vina u regiji i šire. Jedinstvena vinarija kao kombinacija prošlosti i budućnosti, vinogradi od najboljeg grožđa i beskrajna brda koja pružaju čaroban pogled prema Skoplju upotpunili su romantični doživljaj i stopili se s Danijelinim stihovima Jednu za ljubav, jednu za bol, jer ova noć je samo naša, nek donesu trista čaša za naš stol.

Video spot snimila je Tomato produkcija iz Skoplja poznata po suradnji s vodećim regionalnim glazbenim imenima poput Zdravka Čolića, Massima Savića i drugih.

Glazbu za pjesmu Jednu za ljubav, koja na prvu osvaja, napisao je Petar Grašo, tekst Neno Ninčević i Petar Grašo, dok aranžman potpisuje Remi Kazinoti.

Foto: promo

Video: YouTube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *