Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Magacin Kabare

unnamed (9)Magacin Kabare je svoju novu sezonu otvorio Magacin Kabare Show-om, jedinstvenim bosanskohercegovačkim humorističnim projektom, koji predstavlja spoj glume, muzike, plesa i dobrog humora predstavljen u kabaretskoj atmosferi Caffe Cluba Gogo u Sarajevu.

Show koji je započeo sa domaćom, ali i regionalnom zvijezdom Dinom Merlinom, ugostio je i hrvatske zvijezde. Nina Badrić je prva hrvatska zvijezda koja se kao glumica u liku Shy, predstavila bosanskohercegovačkoj publici.

”Baš mi je gušt da sam pozvana kao gošća u Magacin Kabare, jer Zana mi je fenomenalna glumica. Odličan koncept, smislili su nešto jako lijepo, jako zabavno i nekako drugačije”, izjavila je Nina Badrić.

Nina se odlično snašla u liku stidljive djevojke koja nastupa kao prateći vokal, te zajedno sa glumačkom postavom Magacin Kabarea priredila sjajno druženje u Caffe Clubu Gogo u Sarajevu.”Uživao sam radeći sa Ninom. Pored toga što je fantastična pjevačica dokazala je i da posjeduje ogroman talenat na polju glume. Bilo je veoma zabavno na setu, Nina je sve nasmijavala nakon čega je pozitivnu energiju prenijela na stejdž i oduševila sve prisutne u publici. Sudeći po Ninim reakcijama na šou, ne sumnjam da ćemo je ugostiti ponovo u nekoj od narednih epizoda.”, izjavio je Emir Kapetanović, kreativni direktor Magacin Kabarea i redatelj Showa.

Nakon Niniog gostovanja, Magacin Kabare ovog utorka 14. Listopada ugostio je još jednu hrvatsku pjevačicu. Alka Vuica došla je u Magacin Kabare Show u liku gangsterice i pokušala preuzeti Show. “Jako mi je drago da imam ulogu gangsterice, jer mislim da sam frajer sigurno bih bila gangster.”, izjavila je Alka prije početka Showa.

Magacin Kabare Show će u narednom mjesecu ugostiti mnoge regionalne zvijezde, kako iz Hrvatske tako i Srbije, te će se u narednim epizodama Magacin Kabare Showa ekipi Magacin Kabarea pridružiti i Severina, Goran Bregović, Zdravko Čolić i mnogi drugi.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *