Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Predstavljamo: Nina Badrić

Nina_BadrichVisoko treće mjesto na  Izboru za najglamurozniju osobu 2014. godine portala glam.hr trenutno drži Nina Badrić. Kako se poznata pjevačica pritom osjeća, što misli o hrvatskoj glazbenoj sceni i je li zaljubljena ovog Valentinova, otkrila nam je u intervjuu.

Glam.hr: Već petu godinu za redom ste nominirani za najglamurozniju osobu portala glam.hr po jako visokim kriterijima. Kakav je Vaš komentar na to?

Nina Badrić: Baš mi je ovo drago čuti. Osobito zato što ste mi sad rekli da me ne birate isključivo po stilu i izgledu, nego da su potrebni i drugi segmenti poput humanitarnog rada. Nisam to znala, jako mi je drago, počašćena sam i nadam se naravno pobjedi!

Glam.hr: Vaša nova pjesma za koju ste snimili spot s mladim novim pjevačem Željkom Vasićem je gotovo srušila YouTube. Kako to komentirate?

Nina Badrić: Nije još, ali bude! Haha. Prepoznala sam tu pjesmu kao pjesmu koja je drugačija, koja ima jednu poruku i ne bi trebala ostati hit za samo jedno ljeto. Čini mi se da će imati svoj vijek trajanja, da će prerasti trenutnu popularnost. Tekst koji pjesma nosi ima svoju poruku, zato i mislim da je tako brzo doprijela do ljudi. Ono što me beskrajno veseli je to što sam upoznala jednog novog glazbenika i jednu jako dobru osobu.

Glam.hr: Puno nastupate po državama bivše Jugoslavije. Zašto ste u zadnje vrijeme tako rijetko kod nas?

Nina Badrić: Kao što Hrvati vole istočnu glazbu većinom, tako i vjerojatno i države bivše Jugoslavije čeznu za nama. Ovdje su klubovi puni turbofolka i to Hrvati očito danas slušaju. U Bosni, Crnoj Gori, Makedoniji i Sloveniji dosta cijene naš hrvatski pop i našu urbanu scenu. Moram priznati da sam sretna što su me zavoljeli jer nije lako napraviti karijeru na tom teritoriju. Ja sam njima došla kao mlado ime koje su zavoljeli i stvorio se novi dio publike.

Glam.hr: Kako komentirate hrvatsku glazbenu scenu danas?

Nina Badrić: Mislim da mi imamo baš dobru pop glazbu i voljela bih da bude raznovrsnija scena i da bude netko tko će nas šamarati sve na neki najpozitivniji mogući način, kao što je to radio Dino Dvornik sa svakim svojim novim singlom. Nedostaje mladih i hrabrih ljudi, ali mislim da ih ima silina talentiranih, samo ne znaju gdje bi se predstavili i na koji način, osim ako nisu polugoli i ako ne idu tim putem. Netko tko bi htio nešto drugačije reći mislim da će mu jako teško biti danas.

Glam.hr: Spomenuli ste Dinu Dvornika koji će ove godine na Izboru za najglamurozniju osobu dobiti post mortum nagradu za životno djelo s obzirom na njegov strašno velik utjecaj na našu glazbenu scenu. Znamo da ste i Vi dio projekta u sklopu kojeg se snima dokumentarac o Dini. Možete li nam reći nešto više o tome?

Nina Badrić: Kad je Dino bio na životu, nije bio licemjeran. Sad kad je na onom drugom životu, isto nije licemjeran. Radi se o Dini Dvorniku kao o osobi koja je bila upravo takva kakva je, nema tabu tema o ovisnosti. On je bio jedan od valjda dva najiskrenija čovjeka na današnjoj sceni, uz Gorana Barea, koji je javno o sebi pričao i upozoravao mlade preko svojih intervjua da ne krenu tim putem jer on vodi u propast. Mi ljudi smo većinom licemjerni i ako se ne kaže glasno sa krova, onda kao da se nije ni dogodilo. Kada netko  poznat svjedoči ono loše što je radio u životu da upozori masu mladih ljudi, to je jednostavno divno.

Glam.hr: Koji su vam planovi za budućnost?

Nina Badrić: Novi album. Napokon sam se zakucala u studio i sad samo guram studijski rad. Morala sam malo staviti pauzu na koncerte jer ne stignem. Mora se biti posvećen studijskom radu, tako da ću sad samo izbacivati singl po singl.

Glam.hr: Jeste li zaljubljeni?

Nina Badrić: Ja sam svaki dan zaljubljena i Valentinovo mi je dan kao i svaki drugi. Svaki dan u životu je ljubav i svaki je dan dan za ljubav. Meni je smiješno samo 14. veljače darovati voljene i biti pažljiva prema njima. Ja to radim svaki dan.

Glam.hr: I za kraj, što biste poručili čitateljicama portala glam.hr koje su Vas nominirale?

Nina Badrić: Hvala vam, imate odličan ukus. Glasujte za mene i potrudite se da dođem do broja jedan. Mi to možemo, mi to hoćemo! :)

Podsjećamo, Nina Badrić nominirana je za najglamurozniju žensku osobu za 2014.-u godinu. A svoj glas možete dati OVDJE.

Razgovarala: Melita Hanžek

Foto: Press/Arhiva; Instagram

Video: YouTube

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *