Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Počele pripreme za finalni Izbor Miss Universe Hrvatske

kandidatkinje su igrale nogomet na Dinamovom stadionuDvadeset djevojaka iz cijele Hrvatske  u zagrebačkom hotelu Esplanade započele su sa pripremama za finalni izbor Miss Universe Hrvatske 2014. Finalistice su prošetale Zagrebom i snimile nekoliko atraktivnih fotografija i TV razglednica u metropoli te zaigrale nogomet na Dinamovom stadionu sa nogometašima Jekrom Lekom, Dujom Čopom i Arijanom Ademijem.

Pripreme nastavljaju u Kempinski Hotelu Adriatic u Savurdiji gdje u sunčanoj Istri snimaju  fotografije za službeni katalog natjecanja. Na setu im se pridružio i poznati talijanski dizajner cipela Gimmi Baldinini

Melita Fabečić, Miss Universe Hrvatske 2013. predati će krunu zlatarne Dodić svojoj nasljednici na finalnom izboru Miss Universe Hrvatske 2104. koji će se održati u novoj sportskoj dvorani Marina Cvetkovića u Opatiji u petak, 11. travnja 2014. Dvadeset finalistica na izboru će nositi kupaće kostime YAMAMAY, večernje haljine SHERRI

HILL i cipele BALDININI.

Uskoro će biti objavljene i fotografije svih natjecateljica u kupaćim kostimima i večernjim haljinama te će se za Miss fotogeničnosti moći glasovati putem Facebook stranice Miss Universe Croatia.

FINALISTICE IZBORA MISS UNIVERSE HRVATSKE ® 2014. (abecednim redom):

1. Loreta Anđelić, 20, Osijek

2. Nikolina Bakula, 20, Zagreb

3. Ivana Bašić, 20, Split

4. Meri Benčić, 25, Zagreb

5. Tea Farkaš, 18, Požega

6. Andrea Generalić, 20, Split

7. Ivona Hron, 19, Zagreb

8. Matea Hunjed, 18, Vrbovec

9. Katarina Ištef, 19, Zagreb

10. Patricia Kožulj, 21, Zagreb

11. Anđela Marijanović, 22, Rijeka

12. Ivana Marijanović, 20, Zagreb

13. Ivana Mišura, 24, Zagreb

14. Maruška Ožegović, 18, Drniš

15. Linda Prelec, 23, Rijeka

16. Kristina Prišč, 21, Orahovica

17. Sandra Šerbec, 20, Zagreb

18. Maja Topić, 23, Orahovica

19. Dora Vukušić, 18, Split

20. Petra Zubanović, 20, Split

Jedna od gore navedenih natjecateljica postati će  MISS UNIVERSE ® Hrvatske 2014. i ona će ove jeseni otputovati na svjetski izbor MISS UNIVERSE ® 2014. Ime zemlje domaćina svjetskog izbora biti će objavljeno uskoro.I ove godine glavna nagrada pobjednici Miss Universe Hrvatske je studij na prestižnoj Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM) u Zagrebu, vrijedan 20.000 Eura.

***

MISS UNIVERSE ® najprestižniji je izbor ljepote na svijetu, u vlasništvu Donalda Trumpa i  televizijske kuće NBC, sa sjedištem u New Yorku, i jedan od najstarijih izbora ljepote na svijetu s tradicijom dugom 62 godine, dok ćemo mi u Hrvatskoj odabrati svoju 18. predstavnicu za ovaj prestižni izbor, kojeg uživo ili putem snimke prenosi preko 180 TV kuća. Aktualna MISS UNIVERSE ® je Gabriela Isler iz Venezuele. Ona svoju godinu mandata živi uNew Yorku, a osim „odrađivanja“ crvenih tepiha i premijera, modnih revija i modnih kampanja, njena dužnost je suradnja s mnogim humanitarnim organizacijama uključenim u borbu protiv širenja virusa HIV-a.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *