Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Kineska godina Pijetla

horoskop_2je simbol Sunca jer od ranog jutra, njegovim kukuriknjem počinje dan. Na Istoku je on izravno povezan s toplinom Sunca: Indijci ga smatraju izvorom sunčeve energije, a Japanci ga zovu prvim svjetlom. Kinezi u Pijetlu vide simbol pet vrlina: hrabrosti, dobrote, odanosti, dostojanstva i dobre volje. Pogledajte što nam donosi godina Pijetla.

Ovan

Dvije prethodne teške godine koje su prošle pod devizom “cijeli život je borba” ostale su iza vas. Rođenima u ovom znaku došlo je vrijeme ubiranja plodova svog napornog rada, iako se ne može reći da će sve samo pasti pred vaše noge. Da biste nešto dobili, potrebno je uložiti manji napor.

Bik

Godina Majmuna je iza vas, a to znači prošlost za neuspjehe i poraze, konstantnu užurbanost i napetost. Napokon, došlo je vrijeme da se smirite, opustite i dobijete životno zadovoljstvo. Zvijezde ne jamče da će sve ići kao po loju, ali na dobru kompenzaciju za emocionalne i materijalne gubitke možete računati.

Blizanci

Godina Pijetla je za vas puna radosnih iskustava i uspješnih početaka. Ovo je za Blizance pozitivno vrijeme kada će oni osjećati prisustvo čarolije u zraku.

Rak

Sreća će vas spojiti sa najinteresantnijim ljudima koji će postati vaši odani prijatelji, sposobni utjecati na rast i razvoj Rakova kao ličnosti. Netko će se suočiti s potrebom da se oslobodi teškog tereta koji već dugo vuče za sobom i koji utječe na njihov život.

Lav

Vi praktično nećete imati potrebe ulaziti u borbu za profit, za što niste ni spremni. Predstavnici ovog znaka navikli su sve postizati sami. Zato će vas ovakva situacija, kada će vam sve ići od ruke, malo zbuniti. Sudbina će darovati Lavovima puno nepredviđenih situacija, koje će na kraju imati izuzetno povoljan ishod za njih.

Djevica

Od samog početka godine treba biti odlučniji. Ova odlučnost pomoći će Djevicama da se bore s nedoumicama koje je Pijetao pripremio za njih. Najbolje je izabrati mudru taktiku i koristiti tijek događaja u svoju korist.

Vaga

Sudbina će ponuditi Vagama puno prilika da poboljšaju svoje blagostanje, ali ne smijete prošuštati svoje šanse. Prihvativši se bilo kakvog posla neophodno je uložiti svu snagu za njegovu realizaciju, pokazati odlučnost i samostalnost.

Škorpion

Škorpioni će biti na pragu velikih promjena. Nošeni vjetrom promjena, u prošlosti ostaviti svoje stare kolege, dosadan posao i pustit će u svoj život val transformacija. Promjene u životu promijenit će im pogled na svijet.

Strijelac

Optimistična priroda predstavnika ovoga znaka i snažna energija otvorit će pred njima mnogo perspektiva. Oni će moći sagledavati probleme površno, ne udubljujući se u njih, što će pomoći da ih sa lakoćom rješavaju, čuvajući pri tome vrijeme i živce.

Jarac

Zvijezde vam preporučuju da pravilno postavite prioritete. Ispočetka obratite pažnju na sebe, odvojite vrijeme za sebe, počnite raditi na svom razvoju. Novi pogled na svijet razveselit će vas i sve oko vas, i sve će se početi mijenjati. Problemi više neće izgledati tako veliki i Jarčevi će početi pronalaziti radosti u jednostavnim stvarima.

Vodenjak

2017. godina je godina Vodenjaka. Predstavnici ovoga znaka i Pijetao kao vladajući simbol godine vrlo su bliski po duhu. Imat će mnoštvo prilika pokazati istinitost svog rasuđivanja.

Ribe

U njihovom životu završiti će razdoblje stagnacije koja dugo traje. Kao da će izaći iz dugog sna, skinut će sa sebe teret neaktivnosti i osjetit će nevjerojatan priljev energije.

 

Izvor: atama.hr

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *