Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Glamourozna zima

Naišli smo na deset totalno neodoljivih, ali potpuno različitih kreacija. Ove djevojke blistaju na svakom koraku i nije bitno je li ono što nose skupocjeno, kod stila je samo važno da se zna nositi, a one su definitivno pokazale samopouzdanje ovim prelijepim odjevnim kombinacijama.

1) Marion Sautron – studentica

Moj stil je eklektičan. Npr., ovo je dečkov kaput. Također na sebi imam Sugarhill Boutique haljinu, Parfoir kapu i Kankin torbu.

marion sautron

2) Carol Qiu – studentica

Teško je definirati što ja volim kada je moda u pitanju. To je mješavina svačega. Ovaj kaput sam naručila putem kineskog website-a, hlače su iz Zare, cipele su Max Mara, a torba je Chanel.

Carol Qiu

3) Charlotte – agent za nekretnine

Volim izgledati pametno. Danas na sebi imam Laura Ashley kaputić, New Look čizme i šešir iz H&M-a. Torba je TK Maxx.

Charlotte (1)

4) Chloe Ames – plesačica

Moj stav prema oblačenju je jednostavan – ako mi se nešto sviđa, to ću i nositi! Volim vintage stil, poput ove jakne i torbe. Na sebi imam Topshop traperice, džemper iz Reiss-a, Topshop košulju i Doc Martens’ torbu.

Chloe Ames

5) Jamila Lee Smikle – studentica

Kaput je iz Bershke, suknja je, kao i torba, iz Urban Outfitters, a čizme su iz Topshopa. Rekla bih da je moj stil prilično urban. Džemper i košulja su iz Beyond Retro-a.

Jamila Lee Smikle

6) Jenny Bergqvist – urednica website-a Mind The Mustard.

Mislim da bih definirala svoj stil kao „neuredan“. Danas na sebi imam Monki šal, vintage kaput, Doc Martens čizme i i Mind The Mustard tajice.

Jenny Bergqvist

7) Katie Carter – studentica dizajna video igara

Ja sam japanska „Mori Girl“ – što znači djevojka šume, s obzirom da je izgled baziran na stvarima koje vidimo u šumama. Veoma girly i nevino. Haljina koju nosim je japanskog branda Metamorphose, ukras za kosu Now Voyager, mašna Baby The Stars Shine Bright, čarape Primark, a cipele sam ukrala sestri.

Katie Carter

8) Kim Allen – računovođa na Weather Channelu

Volim Gwen Stefani. Najviše kupujem tamne boje i ne volim uzorke na odjeći. Današnji outfit mi se sastoji od jednostavnih crnih čizama iz New Looka, Zara traperica i kaputa, torba je iz Topshopa, a šal iz H&M-a.

Kim Allen

9) Romana Flello – radi u kazalištu

Volim eklektičan izgled – danas na sebi imam majicu iz Hootersa u New Yorku. Čizme su Office, a traperice i kapa su iz Topshopa. Kaput je iz Rag Marketa u Birminghamu.

Romana Flello

10) Sarah Sampson – medicinska sestra u veterinarskoj ordinaciji

Cijeli moj stil je vintage – ovaj kaput je original iz 60-ih. Rukavice su također vintage stil, a cipele su Dune.

Sarah Sampson

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *