Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Prljavci izveli koncert za pamćenje!

pantastic_prljavo_kazalište_033Dugo očekivana Pantastic turneja službeno je otvorena! S prepune zagrebačke Šalate Prljavci kreću na veliku turneju, a prvim u nizu koncerata bez daha su ostavili tisuće fanova.

Vatromet i usijana atmosfera – ove subote Šalata je doživjela koncert svjetskih razmjera. Velika Pantastic turneja u čast 25 godina od «Zabranjenog koncerta» otvorena je pravim glazbenim i produkcijskim spektaklom na krcatoj Šalati.

Prvi puta u gotovo četrdesetogodišnjoj karijeri Prljavo Kazalište izašlo je pred svoju publiku na zagrebačkoj Šalati. Kemija na sceni i kemija u publici, od gromoglasnog zazivanja benda, do euforije kada su napokon stupili na scenu. ”Dobra večer Zagrebe. Kad smo razmišljali o set listi ovog koncerta, mislili smo ‘kako početi’. I bilo je više načina, ali ipak smo odabrali ovaj, jer treba početi tamo i onako kako je sve s nama i počelo.” – pozdravio je Jajo tisuće vjernih fanova uz prve taktove ‘Radio Dubrave’. Hit za hitom, voljena pjesma za voljenom pjesmom, publika svih generacija koja pjeva sve pjesme i Prljavci – zaista – nikada bolji! ‘Zbogom dame, zbogom prijatelji’, taj poetični završetak spektakla, došao je prebrzo.

pantastic_prljavo_kazalište_036Oduševljeni nenadmašni Prljavci, oduševljena publika i besprijekorna produkcija – zaista ne može bolje!

Savršena uvertira ovom večernjem koncertnom druženju bilo je druženje u nešto intimnijoj atmosferi – vjerni fanovi imali su ove subote u sklopu Pantastic zone na Trgu bana Jelačića priliku družiti se sa svojim Prljavcima uz fotografiranje i autograme, a uzbuđenje zbog nadolazećeg koncerta moglo se osjetiti u zraku. Uz Prljavo Kazalište, Pantastic zona na Trg je dovela dobrodošlo osvježenje, zabavne aktivnosti i hrpu nagrada!

Nakon i izuzetno uspješnog otvorenja u Zagrebu, Pantastic turneja kreće dalje. Prva na redu je Koprivnica u koju Prljavci stižu već 6. lipnja i u kojoj nas, po svemu sudeći, čeka još jedan vrhunski glazbeni spektakl nakon cjelodnevnih zabavnih aktivnosti i druženja na glavnom gradskom trgu.

Kako je bilo, pogledajte u galeriji slika!

Foto: Ognjen Karabegović

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *