Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Okupile se finalistice prestižnog izbora ljepote

kraljica hrv - 1Sedamnaest finalistica prestižnog izbora sa tradicijom od 23 godine „Queen of Croatia for Queen of the World“ okupilo se jučer u Zagrebu na pripremama, a već danas su krenule za Novalju gdje će nastaviti sa aktivnostima.

U najboljem klubu u Novalji, prestižnoj Papayi, finalistice izbora bit će ugošćene i dočekane u dva večernja i dnevna partyja.

Izbor se održava u srijedu 10.06. u prekrasnom hotelu Luna Island. Vlasnice licence su Tamara Roglić i Sanja Bjedov Popović koje su ujedno i direkcija izbora.

Djevojke će se predstaviti u kožnoj galanteriji Galko, kupaćim kostimima Pletix uz koje će nositi sunčane naočale Missoni, Moschino i Jil Sander te šešire i torbe za plažu Paleno, večernje haljine i cipele City Style, Elegance modni nakit, dnevne haljine butika Fabijana, satove Gant te predivne vjenčanice iz Wedding City-a.

Novost je da ovaj izbor ima novu krunu inspiriranu hrvatskim pleterom i bojama hrvatske šahovnice koju je ručno izradila tvrtka Argento Exclusive. Scenografija za izbor je izrađena od najvećeg ponuđača cvijeća MBM-a, a umjetnički ju je izradila cvječarna Lora Art.

Željno iščekujemo kome će aktualna Queen of Croatia Ivana Gugić Vida predati krunu 10.06.2015. u prekrasnom ambijentu hotela Luna Island.

Trogodišnju stipendiju prestižnog fakulteta Nikola Šubić Zrinski u vrijednosti od 100.000,00 kuna uručiti će novoj Queen of Croatia predsjednik uprave Vitomir Tafra.

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *