Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović predstavlja novu kampanju za jesen/zima

Kolekcija Aleksandre Dojčinović za jesen/zima 2015./2016., koja izlazi usporedno s highstreet kolekcijom koja je već u prodaji u Lei Lou trgovinama u Hrvatskoj i inozemstvu, napravila je odmak od one Lei Lou ljetne buntovnice i vraća nas u neka divna prošla vremena kada je žena bila žena u punom smislu riječi. Kosa pomno spletena u pletenice, diskretan make up, odjeća koja prati liniju tijela, ali ne sputava u obavljanju zadataka i udobna obuća modna je lekcija koju smo mogli naučiti od naših baka, a Aleksandra Dojčinović u najnovijoj kampanji pokazuje kako je ona svoju pažljivo slušala. Profinjenost i elegancija postignuta je ovaj put kombinacijom vune i svile, a Lei Lou zima nikada nije izgledala privlačnija zahvaljujući komadima od mekanog baršuna, dok dašak ekskluzivnosti cijeloj priči daju oni izrađeni od kašmira.

A u kolekcijama ove dizajnerice već smo navikli na to da se posebna pažnja posvećuje detaljima, pa su tako ovaj put volani evoluirali u najromantičnije do sada, rukavi s detaljima od krzna kaputima su dali dodatnu notu šika, a predimenzionirani gumbi gotovo su preuzeli ulogu nakita.

Nove Lei Lou kolekcije uvijek prate i zanimljivi modni detalji, pa nas tako i u ovoj očekuju rukavice, šeširi i novi modeli Lei Lou torbica, koje su opet nešto manjih dimenzija, no i dalje svevremenski detalj koji je savršen modni dodatak komadima iz najnovije kampanje.

Foto: Jelena Balić

Hair: Katica Topčić za Kevin Murphy

Make up: Žana Kožul

Model: Svetlana Živojinović za Crystal model agency

One Response to Dizajnerica Aleksandra Dojčinović predstavlja novu kampanju za jesen/zima

  1. Teich89 Rujan 25, 2015 at 4:40 pm

    Taj predivni žućkasto-oker kaputić s krznenim rukavima je moja tiha patnja otkako sam ga prvi put ugledala! :)

    Odgovori

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *