Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

O čemu muškarci razmišljaju?

Otkrivamo vam o čemu muškarci razmišljaju i razmišljaju li uopće. Odgovaramo vam na top 10 pitanja koja se vrzmaju po muškoj glavi kad su žene u pitanju.

1. Ta kamera ne izražava dovoljno njenu ljepotu

timthumb (8)Jeste li se ikada dopisivali sa dragim na internetu i odlučili malo začiniti stvari pred kamerom? On ne misli na to da li vam gaćice pristaju uz grudnjak niti imate li koji kilogram viška. Potajno, on žudi da se skinete i zagolicate mu maštu!

2.  Jesam li sve obavio?

timthumb (12)Priprema za spoj izgleda nekako ovako: Popio samo jedno pivo? Da. Uzeo pepermint? Da. Poigrao se da izbjegnem napetost? –Da!

3.  Što to ona nosi?

timthumb (9)Molim teee, nemoj obući onu debelu, tri broja preveliku vrečastu majicuuuuu!

4.  Seksi!

timthumb (6)Pijete kavu u kafiću smisleno planiranom blizu njegovog stana, gleda vas u oči i ostavlja dojam kao da vas pozorno sluša, čak i ubacuje koju riječ u razgovor, a zapravo vas je u glavi skinuo već stotinu puta.

5.  Uska majica

timthumb (3)Ukoliko imate na sebi usku majicu bez grudnjaka ili neki sportski top, nemojte se previše nadati suvislom razgovoru. Sam obris vaše bradavice otjerao ga je mislima u sasvim perverzne vode.

6.  Tetovaža

timthumb (10)Sjedite na kauču, ljubite se, mazite, majice lete po cijelom stanu a  odjednom na vašem trbuhu ili leđima izviri tetovaža sa tuđim imenom. On je zbunjen, pomalo ljut, povrijeđen. Misli poput „Tko je on? „ i „ Što su imali?“ – sigurno mu neće dati mira.

7.  Plahte

timthumb (5)Zahuktala se situacija i spremni ste za idući korak – seks. Njemu će zasigurno kroz glavu proći činjenica da i nije siguran kad je zadnji puta promijenio plahte i osjeća li se tuđi parfem na jastucima.

8.  Grudi

timthumb (7)Male ili velike, prave ili estetski obrađene – većini je muškaraca sasvim svejedno, dokle god im dozvolite da se s njima pozabave.

9.  Fokus

timthumb (11)Iznimno je teško biti blizu nekoga tko Vas privlači, i koncentrirati se na oči ili ono što ona govori. Neki će se skulirati, a neki hrabro „krenuti u napad“. Budite spremne!

10.  Trbuh

timthumb (4)Ukoliko on nema pločice, neko će se vrijeme truditi da uvlači trbuh, napuhuje prsa ili napinje mišiće, a kad se opusti, shvatiti će da je najbolje da ga prihvatimo takvog kakav je, i biti sam svoj.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *