Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Dinamo i Barcelona dogovorili prijelaz Alena Halilovića!

dinamoGNK Dinamo i FC Barcelona proteklih su dana dogovorili sve detalje oko prijelaza Alena Halilovića u redove jednog od najboljih klubova svijeta. Alen će u dresu Dinama ostati do kraja sezone, a potom seli u redove katalonskog giganta!

Čelnici Dinama proteklih su dana dogovorili svakako jedan od najvećih prijelaza u povijesti hrvatskog nogometa – Alen Halilović ide u Barcelonu! Naravno, velika stvar za Dinamo i sve navijače Modrih je što će do kraja sezone imati priliku gledati Alena u dresu Dinama. Naime, Alen u Barcelonu ide na kraju aktualne sezone.

Navijači Dinama će tako sljedećih mjeseci moći uživati u nogometnim potezima još uvijek 17-godišnjeg wonderkida koji je “zaludio” nogometni svijet i prije punoljetnosti oborio sve moguće rekorde Dinama i hrvatske reprezentacije, a kao rezultat je stigao i odlazak u veliku Barcelonu. “Hrvatski Messi”, koliko god Alen ne volio taj nadimak, tako će za par mjeseci trenirati uz bok “pravom” Messiju.

alen_halilovic- Presretan sam zbog svega. Ne znam uopće što bih rekao. Veliko hvala Dinamu na svemu, uvijek će ostati moja prva ljubav i najdraži klub gdje sam ostvario svoje dječačke snove. Hvala svim trenerima koji su me trenirali te navijačima Modrih. Naravno, Barcelona je nešto posebno, klub koji volim otkada sam počeo trenirati nogomet i izuzetno sam počašćen i sretan što ću dobiti priliku nositi dres katalonskog diva. Ipak, prije toga želim osvojiti duplu krunu s Dinamom – rekao je oduševljeni Alen.

Naravno, osim velikog priznanja za Alena odlazak u Barcelonu je pohvala i za cijeli klub: od nogometne škole u koju je Alen stigao s manje od šest godina, svih trenera koji su ga trenirali pa do prve momčadi za koju je Alen debitirao sa 16 godina, 3 mjeseca i 11 dana.

- Naravno da smo ponosni što smo napravili ovako veliki posao za naš klub, ali i hrvatski nogomet općenito. Barcelona je godinama pratila Alena i njegov razvoj, jedan su od najvećih klubova na svijetu i sretni smo što smo zaključili posao na zadovoljstvo svih strana. Isto tako je odlična vijest što Alen ostaje s nama do kraja sezone te sam siguran da će navijači u mjesecima pred nama uživati u njegovim predstavama – kaže trener i sportski direktor Modrih Zoran Mamić.

Još se nećemo zahvaljivati Alenu niti mu zaželjeti sreću u Barceloni jer će za to biti prilike. Prije svega trebamo svi skupa uživati u mjesecima pred nama i gledati budućeg igrača Barcelone kako igra u dresu Dinama.

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *