Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Novi album Sandija Cenova predstavljen u srcu metropole!

‘Deseti’ jubilarni, istoimeni Sandijev album sinoć je u Zagrebu doživio promociju koja će se još dugo pamtiti. Prekrasan, jedinstveni prostor Booze and Blues bara bio je premali za sve one koji su došli uživo poslušati kako zvuče nove pjesme koje su pronašle mjesto na jubilarnom albumu. Brojne Sandijeve, kolege, suradnici i prijatelji došli su podržati Sandija, koji svoje uzbuženje tokom cijele večeri nije skrivao. ‘Deseti’ album izašao je izdanju HIT Recordsa, a ovo je ujedno i Sandijev autorski album. Devet novih pjesama i dva remiksa kao poklon brojnoj Sandijevoj publici prava su glazbena poslastica koju ne smijete propustiti.

Sandi Cenov_Promocija albuma Deseti_14

Zoran Škugor, Miroslav Rus, prelijepa Aleksandra Kovač, članica žirija regionalnog X Factora, autor brojnih hitova Ante Pecotić, pisac Hrvoje Šalković, Teška Industrija, Kristijan Rahimovski, Sara Škugor, samo su neki koji su sinoć odlučili večer provesti u društvu Sandija Cenova uz promociju novog albuma.

Sandi Cenov_Promocija albuma Deseti_1

Iznenađenja tokom večeri nije nedostajalo, pa su se tako Sandiju pridružili prijatelji iz kluba ljubitelja Harley Davidson motora, jer je Sandi poznat kao veliki zaljubljenik u spomenute ljepotane na dva kotača.

Sandi Cenov_Promocija albuma Deseti

Sve prisutne Sandi je počastio sa nekoliko otpjevanih novih pjesama sa albuma ‘Deseti’ uz priče o nastajanju pjesama, druženjima sa suradnicima i na kraju o samome albumu.

Sandi Cenov_Promocija albuma Deseti_3

Diskografska kuća HIT Records čestita od srca Sandiju Cenovu na izlasku jubilarnog ‘Desetog’ albuma i sinoćnjoj uspješnoj promociji!

Sandi Cenov_Promocija albuma Deseti_7

Album ‘Deseti’ Sandija Cenova potražite u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka, kao i prodavaonicama dm-a.

 

Foto: HIT Records

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *