Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Nova glazbena senzacija: Nives Celzijus i tamburaši Petica

foto2Tamburaški sastav Petica i Nives Celzijus pobrinuli su se da se ovogodišnji CMC festival u Vodicama tako brzo ne zaboravi.  Njihova zajednička pjesma “Karanfili” u nepuna 24sata od premijere u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju preplavila je balkanski eter. Hrvatski, bosanski, srpski, slovenski, pa čak i makedonski portali objavili su ovu veselu ljetnu pjesmu zaraznog refrena.

- Kara, kara, karanfili, to se tebi draga mili, kita, kita, kita cvijeća, to je bolja što je veća, stihovi  njihovog pravog svatovskog bećarca napisao je Fayo, a glazbu je komponirao pjevač Amir Kazić Leo.

Ova neuobičajena glazbena suradnja, dogodila se sasvim slučajno.

foto1Budući da momci iz Petice Buco, Floki, Tomo, Kiki i Dražen već godinama suvereno vladaju najveselijim domaćim feštama i zabavama, a Nives je u društvu prijateljica često odlazila na njihove koncerte, dogovorili su zajednički nastup s novom senzacionalnom pjesmom.

- Ne bih ja bila ja kad se zajedno s dečkima iz Petice ne bih pobrinula da na predstojećom  festivalu u Vodicama napravimo pravi spektakl. Baš sam ‘nabrijana’ na ovu suradnju, a na pozornici ćemo izvesti mega show s čak 15 plesača i plesačica što već ovaj vikend krećemo uvježbavati. Naravno, snimamo uskoro i video spot, a publici na festivalu priredit ćemo još pokoje neočekivano iznenađenje u mom prepoznatljivom ‘celzijus’ stilu; istaknula je kroz smijeh Nives kojoj ova pjesma znači povratak u profesionalne glazbene vode.

-Ostvarila sam se kao spisateljica najčitanije hrvatske knjige svih vremena i kolumnistica sam u najčitanijem europskom dnevnom listu Bild. Upoznala me je publika diljem Europe, a sada na red dolazi i bez razloga zapostavljenja moja pjevačka karijera. Nakon ovog singla na jesen planiram izbaciti još jednu novu pjesmu, a krajem godine i album, kaže Nives.

Pjesmu Karanfili poslušajte s nama:

 

 

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *