Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Bajaga stigao u Zagreb!

BajagaUoči koncerta, 08.06. na Šalati, Bajaga se družio u Zagrebu sa obožavateljima

Na radost obožavatelja iz Zagreba i cijele Hrvatske Momčilo Bajagić – Bajaga došao je jučer poslije podne u zagrebački Dallas Music Shop i tako osobno najavio veliki koncert, koji će se održati u subotu 08. 06.,  na zagrebačkoj Šalati .

Uz potpisivanje, fotografiranje i druženje, sa najsretnijim obožavateljima, Bajaga je neke od njih i nagradio ulaznicama za koncert.

Duže od tri sata trajalo je ugodno druženje sa obožavateljima i brojnim medijima, koji su iskoristili ovu prigodu da sa Bajagom popričaju o nadolazećem koncertu, što će ujedno biti i njegov prvi nastup na ovom kultnom zagrebačkom open air prostoru.

Bajaga je najavio, da će na Šalati 08. 06. izvesti niz svojih velikih hitova iz dosadašnje gotovo 30-godišnje karijere sa Instruktorima, a po prvi puta će u Hrvatskoj uživo izvesti i pjesme sa aktualnog albuma ‘Daljina, dim i prašina’. U nekim izvedbama pridružit će mu se i prijatelji, kao glazbeni gosti, koji će svojim nastupom dodatno pojačati očekivani spektakl, za koji će se sasvim sigurno tražiti ulaznica više.

Stoga ukoliko još niste, svoju ulaznicu možete kupiti u Dallas Music Shopu (Tkalčićeva 7), ostalim DMS-ima, te na www.dallasmusicshop.com i tako uz ulaznicu za jedan od najočekivanijih koncerata godine, doći u prigodu da osvojite jednu od vrijednih nagrada od kojih je prva – putovanje u Beč, već izvučena i nju je osvojila Alemka Dauskardt.

No ostalo je još nekoliko nagrada poput vikenda u Termama Tuhelj i Termama Olimija za dvoje, VIP akreditacija za backstage na koncertu i osvajanje nove prilike za upoznavanje i druženje sa Bajagom pred sam koncert.

Više o nagradnoj igri pročitajte ovdje: http://www.dallasmusicshop.com/newsDetail.aspx?newsID=1079

Ulaznice možete kupiti ovdje: http://www.dallasmusicshop.com/koncert/BAJAGA-INSTRUKTORI-ulaznica%20125%20kn/60/

Dallas Records i glamour.hr vas daruju:

Darujemo  jednog čitatelja pjesmaricu i novi potpisani album Bajage  ’Daljina, dim i prašina’.

Sve što trebate napraviti je napisati na naš portal zašto mislite da bi baš vi trebali osvojiti ovaj album! Budite kreativni, a mi ćemo to znati nagraditi.

Igra darivanja traje do 29.svibnja 2013.

Nagradu ne mogu osvojiti oni koji su u zadnja tri mjeseca osvojili neku od nagrada na našem portalu.

Sretno svima!

One Response to Bajaga stigao u Zagreb!

  1. Suzy Svibanj 30, 2013 at 6:20 am

    Danas ljudi rijetko kupuju orginal albumu, a ja sam kolekcionira i volim imati u svojoj kolekciji orginal albuma glazbenika koje stujem i volim pa bih Vam bila zahvalna kada bi osvojila cd

    Odgovori

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *