Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Odgođen koncert “Latina” na Šalati

Zbog iznenadne bolesti Željka Krušlina Kruške, koncert koji je se trebao održati na Šalati 10.6.2014. godine odgođen je do daljnjega.

Popularni pjevač sinoć je završio u bolnici na hitnoj operaciji bruha.

Organizatori javljaju da će kupljene ulaznice vrijediti za novi termin koncerta koji će biti uskoro objavljen.

*****

Veliki jubilej najpopularnijeg latino sastava u regiji članovi Latina i njihovi gosti proslavili su na Šalati.

30. rodjendan Latina „Ovdje smo održali neke od naših najboljih koncerata, mjesto je to na kojem smo s publikom izmijenili najjače emocije. Zbog toga nije bilo dvojbe gdje održati koncert u povodu našeg 30. rođendana. Za koncert koji ćemo na Šalati održati za tjedan dana – u utorak, 10. lipnja, pripremamo odličan repertoar i jedinstvenu glazbenu priču. Dio te priče bit će i naši specijalni gosti“, kazao je Željko Krušlin koji je glavne goste koncerta na Šalati počastio tortom. Među njima su Ricardo Luque, Davor Radolfi i Ivan Androić, vođa Los Caballerosa.

Zadovoljstvo zbog velikog jubileja benda izrazili su i članovi Latina Zoran Mišolongin, Tomislav Modrić i Igor Vrban. Pred njima su dani vježbe, ali veseli ih pozitivna energija koja ponovno pršti oko Latina.

Potvrđuje to i Petra Jeričević, zvijezda spota Latina za aktualni singl „“ koji je trenutačno na 4. mjestu ljestvice HR Top 40.

Karte za veliki koncert na Šalati prodaju se putem sustava ulaznice.hr. Dio prihoda namijenjen je zakladi Hrvatska bez mina.

 

 

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *