Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Nova glazbena priča jedinstvenog Tonya Cetinskog!

Tony CetinskiO njemu je sve poznato i ne treba ga posebno predstavljati, kažimo tek, jedinstveni Tony Cetinski priprema nova čarobna glazbena iznenađenja publici.

Nakon što je u pulskoj Areni na spektakularan način obilježio 25 godina glazbenog rada, te video spotom za hit singl ‘Mjesečar’ na najbolji mogući način zaokružio svoju ovogodišnju ljetnu glazbenu bajku, Tony je otišao korak dalje.

Od ponedjeljka 02.11.2015. u radijskim eterima zaživjet će novi singl Tonya Cetinskog ‘Vjera nevjera’, a sve to uvod je u ono što fanovi najviše iščekuju – novi album.

„Miro Buljan i moja malenkost marljivo radimo na novom albumu. Skladbom Vjera – Nevjera još jednom želimo pokazati da će i u produkcijskom smislu novi album biti novi stari Tony. Bit će tu još dosta iznenađenja do izlaska novog albuma koji se predviđa uoči dana zaljubljenih.“, kazao nam je Tony najavljući novu pjesmu u izdanju Hit Recordsa.

Dok čekamo ponedjeljak 02.11. i novu pjesmu Tonya Cetinskog za koju smo također sigurni kako će biti pravi hit, uživajte u još uvijek aktualnom singlu ‘Mjesečar’ koji tjednima ne silazi s vrhova top lista.

Video: YouTube

Foto: press

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *