Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Kako privući ljubav u svoj život?

Anita Žugec, psihoenergetski terapeut i osnivačica Wellnessa Duha u kratkom videu opisuje kako priviću pravu ljubav u vaš život.

Pogledajte video s nama:

anita_zugec_1Video opisuje kako djeluje Zakon privlačenja na ljubavnom polju. Ako želite privući ljubav trebate najprije svoju energetsku vibraciju, odnosno, svoj um i emocije uskladiti tako da budete upravo ono što želite privući. Ne možete hodati uokolo i vibrirati poruke koje omalovažavaju, kritiziraju i osuđuju suprotni spol jer ćete u život privući upravo to što sami vibrirate!

Još nešto važno… ako samo gledate što ćete primiti bez da želite dati, upravo to ćete privući: osobu koja želi isto! Ta osoba vas zrcali energetski, jedina razlika može biti u situacijama i primjerima kako se to u životu manifestira. Zato sjednite sami sa sobom i iskreno, istinoljubivo, bez osuđivanja i straha pogledajte u sebe i vidite kakav je vaš odnos prema suprotnom spolu. Da li ga cijenite, da li ga poštujete, da li ste zahvalni i da li u svakome vidite ono najbolje. Ako odlučite da ćete biti upravo ono što biste očekivali od drugoga, onda će to s vremenom postati vaša nova vibracija.

anita_zugec

Uz samopromatranje i samokorekciju brzo ćete uspjeti. Rezultat: život ćete gledati novim očima! Kako sijete, tako ćete žeti. Privući ćete ljude koji žele voljeti, koji žele dijeliti ljubav s vama. Vidjet ćete najbolje u ljudima i oni će automatski vidjeti najbolje u vama. Napokon radost i uspjeh!

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *