Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Nikada ne odustajte od ljubavi!

LJUBAVVelikom broju ljudi teško je nastaviti s ljubavnim životom nakon lošeg iskustva u prošlosti, jer ne žele prolaziti istu stvar ispočetka. Ljubav, na žalost, ne može izbrisati našu prošlost, ali može dati značenje našoj budućnosti ako joj pružite priliku.

Najveće pogreška koju možemo napraviti jest prestati vjerovati u ljubav i odustati od nje zbog prošlosti. 

Prošlost ne možemo izbrisati, ona će uvijek biti prisutna kao alarm kako bi nas upozorila kada svari nisu onakve kakve bi trebale biti. Također, trebamo shvatiti da uvijek treba gledati prema naprijed jer jedino tako otkriti ćemo nove mogućnosti. No, najvažnije je da nikada ne dopustimo životnim razočarenjima da utječu na naš pronalazak ljubavi.

Svoje srce otvaramo tek kada osjetimo da su naše rane u potpunosti zacijelile. Čak i u trenucima kada prošlost nije izblijedila, ne bismo si smjeli dopustiti negativno razmišljanje o budućnosti. Zapamtite da uvijek možete promijeniti način gledanja na svijet i vidjeti ga potpuno drugačijim pogledom. 

Isto tako, važno je da se nikada ne prestanemo truditi  tražiti ono što nas čini sretnima. Moramo shvatiti i prihvatiti da ćemo bolju budućnosti vidjeti jedino ako prestanemo plakati zbog pogrešaka koje smo učinili u prošlosti.

Kaže se da je ljubav najbolji lijek. No, liječi li ljubav zaista sve? To nam nitko sa sigurnošću ne može reći. Ali ako ćete se skrivati od ljubavi zbog straha od prošlosti i vjerovati kako su svi isti, nikada nećete ni saznati. Ovakvim ponašanjem samo izbjegavate ljubav i ona vas nikada neće moći pronaći.

Život nam pruža nove mogućnosti sve dok ih mi znamo iskoristiti. Kada pronađete svoju ljubav, morate ju njegovati kako bi ona rasla. Također, potrebno je shvatiti kako nije dovoljno samo voljeti, već je potrebno i razumjeti.

Prošlost će nas uvijek slijediti i ne trebamo je se odreći, već bi je trebali prigrliti jer ona nas je učinila osobom kakva smo danas. Ne dopustite da prošlost bude jedina stvar koja vas definira. Možda ljubav ne može obrisati ono što smo proživjeli u prošlosti, ali može dati novo značenje našoj budućnosti! 

Mel

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *