Pretraži Glamour.hr

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS

Koje su ženske mane privlačne muškarcima?

ženske maneMalo lijenosti nije ništa loše, čak je i poželjno!

Neke ženske mane mogu biti veoma loše i štetne, dok druge mogu biti čak simpatične i privlačne na neki način.
Mnogim muškarcima upravo su neke ženske mane jako privlačne i nikako ih ne smatraju manama. Zato se opustite, budite svoje jer je to najbolji i najlakši put do muškog srca.

Donosimo vam popis mana koje veliki broj muškarca ne smatra lošim i koje im mogu biti čak privlačne:

1. Lijenost

Održavanje doma čistim nešto je čemu teži skoro svaka žena. Normalno je da želite imati uredan dom, ali malo razumne lijenosti nije ništa loše. Najvažnije je ne ići iz krajnosti u krajnost jer pretjerana pedantnost može biti odbojna muškarcima, kao i neurednost. Ali sasvim je u redu dopustiti si biti lijen ponekad. To može dati dodatni šarm koji je muškarcima privlačan.

2. Nesmotrenost

Biti organiziran je odlično, ali malo nepažnje može na neki način biti zanimljivo muškarcima. Ne morate uvijek biti savršeno dotjerane i našminkane jer bi vas muškarci sigurno voljeli vidjeti i u prirodnijem izdanju.

3. Sramežljivost

Znamo da muškarci odmah primijete hrabre žene i one pune samopouzdanja, ali i one sramežljive im lako zapadnu za oko. Stidljive žene često su jako simpatične muškarcima, simpatičnije i šarmantnije od drugih žena jer ih se ne može lako pročitati.

4. Emocionalnost

Ali malo emocionalnosti još nikoga nije povrijedilo. Kao i kod mnogih drugih karakteristika, ovo može biti i nedostatak i prednost. Sve ovisi o situaciji i kako gledate na nju.

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *